Adjunct şef raion - Food/Non Food in Bucuresti

Descrierea postului:

Ca adjunct şef raion lucraţi împreună cu şeful de raion, sprijinindu-l la efectuarea comenzilor de marfă şi la conducerea raionului, iar în lipsa lui preluaţi atribuţiile sale. Principala sarcină o constituie prezentarea întregului sortiment de marfă al raionului dumneavoastră clienţilor. Sunteţi responsabil, de asemenea, de umplerea regulată a rafturilor, de construirea standurilor speciale, de amenajarea plasărilor speciale de vânzare şi de actualizarea permanentă a informaţiilor legate de produse şi de preţurile acestora. Prin intermediul diferitelor metode şi procedee tehnice moderne puteţi contribui la succesul vânzărilor din raionul dumneavoastră. Pentru clienţii noştri sunteţi principalul partener de discuţii, oferind răspunsuri la toate întrebările privind sortimentul din raionul dumneavoastră. Ca înlocuitor al şefului de raion, sunteţi convingător prin competenţa dumneavoastră profesională.

Cerințe:

Puteţi să lucraţi cu succes în colectiv şi nu vă pierdeţi firea în situaţii delicate. Şi pentru dumneavoastră, o calitate mai mult decât necesară o reprezintă amabilitatea în relaţiiile cu clienţii şi, nu în ultimul rând, creativitatea.

Ofertă (bonusuri, beneficii):

- salariu atractiv și tichete de masă;

- beneficii*: Crăciun, Paște, vacanță, zi de naștere, asigurare privată de sănătate;

- training de specialitate;

- sistem informatic performant și logistică modernă;

- oportunitatea unei cariere într-o companie multinaţională.

 * acordarea beneficiilor este condiționată de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei conf. CCM la nivel de unitate. 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!