Agent imobiliar in franciza in Bucuresti

 

Candidatul ideal

 

Agenții imobiliari Realpro se diferențiază de concurență și își dezvoltă sănătos afacerea proprie, lucrând în sistemul de reprezentare exclusivă a clienților.

Căutăm persoane cu spirit antreprenorial, care lucrează deja în imobiliare sau sunt interesate de domeniul imobiliar și care doresc să își conducă propria afacere imobiliară cu ajutorul francizei Realpro.

Experiența în domeniul imobiliar nu este o cerință obligatorie, fiind în primul rând importante abilitățile formate în domeniul vânzărilor.

 

Descrierea jobului

 

Oferim servicii de reprezentare exclusivă a vânzătorilor și cumpărătorilor de proprietăți rezidențiale în regiunile București, Constanța, Cluj, Timișoara, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Bistrița și dorim să ne extindem rețeaua de agenți parteneri atât în aceste regiuni cât și în întreaga țară.

Avem un program complet de pregătire, lansare, suport și educație continuă. Investiția financiară inițială este minimă, principalul aport pentru reușita afacerii fiind timpul și tenacitatea in atingerea obiectivului.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!