Agent vanzari in Bucureşti Sectorul 3

Candidatul Ideal

Stii ca te potrivesti daca:


• Ai cunostinte de negociere si vanzare;
• Ai abilitati de organizare si comunicare;
• Esti orientat catre performanta si rezultate;

Descrierea jobului

- Generarea de vanzari pentru un portofoliu de conturi si atingerea tintei de vanzari a companiei Analiza veniturilor clientilor (performanta vanzarilor pe brand/portofoliu de produse)

- Dezvoltă planurile de afaceri ale clienților în conformitate cu procesul de planificare, inclusiv canalele de afaceri și strategiile de brand.

- Elaboreaza si implementeaza un plan de afaceri de promovare orientat/personalizat pentru fiecare client in parte.

- Negocierea planului anual cu clientii Evaluarea trimestriala a clientului Monitorizarea executiei planului salonului (verificarea saloanele, feed-back);

- Coordoneaza si monitorizeaza echipa de vanzari dedicata canalului in vederea realizarii obiectivelor clientilor KA de sprijinire a echipei de vanzari in implementarea strategiilor de vanzari si a listelor de produse;

- Vizite  clientului  pentru a canaliza feedback-ul catre echipa de teren si/sau catre celelalte departamente implicate;

- Instruirea/instruirea specialiștilor în vânzări de teren în abordarea clienților 

 Stim ca beneficiile sunt importante, de aceea iti oferim:

•Contract pe perioada nedeterminata;
•Pachet salarial competitiv;
•Bonus de performanta la 3 luni;

•Training initial pentru a intelege mai bine activitatile
•Echipament de serviciu (masina);


•Program de lucru 09:00-18:00 L-V.

Descrierea companiei

Alatura-te echipei Selena ES Trading pentru a face parte din povestea noastra!

 

Selena Romania este o companie , mereu în căutarea celor cu adevărat pasionați de ceea ce fac. Dacă ești printre ei, sigur există un loc pentru tine . Am crescut foarte rapid și suntem determinați să o facem în continuare. Ce ne-a adus aici a fost dorința de evoluție continuă și rezultate concrete.

 

. Credem foarte mult în dezvoltarea oamenilor și din acest motiv investim în fiecare an mai multă energie și resurse pentru a rămâne o organizație care învață în permanență. Vrem să ne asigurăm că tu vei avea cei mai talentați colegi și mediul în care să crești și să obții performanțe, să devii ce îți dorești la nivel uman și profesional.

 

Daca esti printre cei cu adevarat pasionati de ceea ce fac, sigur avem un loc pentru tine in echipa .

 

 

--

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!