Agenti de curatenie in cladiri de birouri in Cluj

Angajam agenti de curatenie in cladiri de birouri in Cluj (tura de zi sau de noapte). Conditii avantajoase de salarizare, bonuri de masa, plata ore suplimentare, bonusuri.

Despre companie

Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România, cum ar fi: Bucuresti, Constanta, Iasi Timisoara, Brasov, Constanta, Craiova, Bacau, Galati, Iasi, Cluj, Ploiesti, Targu Mures, Arad, Oradea, Suceava, Sibiu, Deva , Pitesti, Baia Mare, Buzău, Târgovişte, Odorheiul Secuiesc, Vaslui, Roman, Giurgiu, Drobeta Turnu Severin, Călăraşi, Slatina, Targu Jiu, Satu Mare, Focsani, Tulcea, Slobozia. Avem echipe specializate în curăţenie domestica, echipaje speciale pentru curăţarea mochetelor si covoarelor, curăţarea ferestrelor, gresie si piatra naturala şi servicii de etanşare. De asemenea, suntem singura companie din România care oferă servicii de intervenţie, care sunt distribuite cu mini utilitare de oraş şi au un timp de răspuns în termen de 15 – 30 de minute de la orice apel.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!