Agenti de paza si Conducator auto interventie in Bucureşti

Bronec angajeaza agenti securitate cu sau fara atestat si conducatori auto cu atributii de agenti securitate, cu permis, categoria B pentru obiectivele din Bucuresti.

Profilul postului:

  • Asigura securitatea perimetrului interior si/sau exterior al obiectivului;
  • Verifica accesul persoanelor in companie in  in vederea permiterii accesului persoanelor autorizate
  • Raspunde pentru paza si integritatea obiectivelor, bunurilor si valorilor;
  • Manifesta un comportament calm, amiabil si politicos, in relatia cu clientii companiei;

 

Cerinte:

  • Scoala Profesionala / Liceu;
  • Experienta minim 6 luni intr-o pozitie cu responsabilitati similare;
  •  Sa aiba permis categoria B

Despre companie

BRONEC INTERNATIONAL COMPANY s-a impus pe piaţa serviciilor de securitate câştigându-şi un binemeritat loc în topul firmelor de profil, având o vechime de 20 de ani în acest domeniu. Serviciile de pază şi protecţie sunt organizate conform legii, cu personal selectat, instruit, testat şi îndrumat de profesionişti sub controlul asigurat de serviciile de ordine publică ale Poliţiei. BRONEC INTERNATIONAL COMPANY oferă toată paleta serviciilor de pază executate cu personal uman şi se adresează unei game largi de beneficiari, din diverse sfere de activitate: servicii de protecţie şi pază a unor obiective industriale, comerciale, culturale, sportive sau de altă natură, ce se execută prin agenţi de pază bine instruiţi şi echipaţi (uniformă, armament, bastoane de cauciuc, spray-uri lacrimogene etc.); servicii de pază a transporturilor de bunuri şi valori importante; servicii de protecţie personală (gardă de corp) executate cu agenţi de pază selectaţi şi instruiţi special pentru astfel de activităţi.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!