Alpinisti utilitari in Ploieşti

 

Societate Comerciala angajaza personal calificat in alpinism utilitar:
 

Cerinte:

- seriozitate
- cunostiinte avansate de alpinism utilitar
- cunoasterea unui domeniu - amenajari exterioare, taieri si toaletari arbori, spalari de geamuri - prezinta avantaj

 

- disponibilitate pentru deplasari

 

Se ofera:

- pachet salarial atractiv negociabil in funcție de aptitudinile fiecăruia
- mediu de lucru profesional (societatea este autorizata din toate punctele de vedere in activitatea de alpinism utilitar cu mediu de lucru tanar)

Mai multe informatii si detalii dupa ce primim CV de la tine si vei fi contactat telefonic.

 

 

Despre companie

Folosind tehnici de alpinism utilitar, Aclad Design executa cu personal calificat interventii specifice in locuri greu accesibile si grad foarte mare de dificultate, reabilitari fatade imobile si alte servicii de reamenajare, precum si lucrari de taiere si intretinere arbori. Serviciile noastre de alpinism utilitar se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care au nevoie de solutii rapide, eficiente si adaptate problemelor cu care se confrunta. Echipele de specialisti ale Aclad Design sunt formate din oameni tineri si dinamici, care isi cunosc meseria si lucreaza in perfecta siguranta cu materiale si scule profesionale, adaptate necesitatilor tehnologice, iar echipamentul de ultima generatie este certificat ISO 9001. In plus, Aclad Design activeaza in domeniu din 2003 - suntem profesionisti si avem vechime.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!