angajam agenti call center in lb romana in Timisoara

Cauți un loc de munca sigur , fara griji în aceasta perioada instabila la nivel global? Te asteptam intr-o companie internationala , cu sedii în mai multe tari din Uniunea Europeana si un domeniu de activitate in continua creștere, chiar si în momentul de fata . Angajam operatori call center , pentru punctele noastre de lucru din Timisoara . Dacă vrei stabilitate , siguranța si un câștig mult peste media pieței , te invitam sa aplici pentru post . Nu-ti fa probleme dacă nu ai experiența , formarea o faci la locul de munca . Organizam , gratuit , training pentru noi angajati!

Responsabilități:

Promovarea telefonica a produselor și a imaginii companiei noastre, dezvoltarea și menținerea relației cu clienții .

Beneficii:
Pachet salarial foarte atractiv
Tichete de masa
Training gratuit

Perfecționarea profesionala continua prin lucrul efectiv alături de o echipa de profesioniști.

Program de lucru L-V 8:30-15:30

Despre companie

Timp de mulți ani, Wartung a stabilit standarde în întreținere și curățenie, de la centrele noastre de producție din Spania și birourile noastre de vânzări din Europa. Wartung este un producător lider de produse chimice profesionale de întreținere si mentenanta. Producem fluide, aerosoli și lubrifianți de înaltă calitate pentru toate tipurile de companii. Produsele noastre au obținut mai multe acreditări și aprobări OEM. Din locațiile noastre internaționale și prin rețeaua extinsă de dealeri, produsele Wartung sunt furnizate în majoritatea țărilor europene. Ca răspuns la provocarea de a obține performanțe constante într-un context de reglementări mai restrictive, tot mai mulți profesioniști aleg Wartung pentru operațiunile lor de curățare și întreținere.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!