Angajam Inginer proiectant in Bucureşti Sectorul 3

Technobit Automatizari este o companie cu capital 100% romanesc, activeaza in domeniul automatizarilor industriale destinate industriei alimentare. Cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, a reusit sa se impuna cu echipamente de serie cat si customizate pentru nevoile clientilor. Calitatea produselor noastre este una testata si apreciata de clientii din toata tara indiferent de marimea operatiunilor desfasurate. www.technobit.ro.

Recrutam INGINER PROIECTANT UTILAJE pentru punctul de lucru din incinta Faur.

 

Candidatul ideal:

Studii superioare finalizate

Experienta tehnica relevanta minim 5 ani

Cunostinte softruri si progrme de specialitrate: Solidworks, Autodesk, Pro Engineer, Solid

Responsabilitate, seriozitate si bune abilitati de comunicare

 

Descrierea Misiunii:

Realizeaza activitati de proiectare asistata de calculator, proiectare 2D, 3D si realizarea desenelor de executie pentru constructii metalice, instalatii si utilaje. Intocmeste schite de principiu si liste estimative de materiale in vederea realizarii proiectelor in care este implicat; Ofera informatii tehnice si asigura suportul necesar catre departamentul de productie pe parcursul derularii proiectului; Se documenteaza asupra realizarilor din domeniul temei de proiectare; Defineste si semnaleaza problemele esentiale de solutionat Desfasoara activitati complexe in domeniul elaborarii documentatiei grafice; Realizeaza documentatia grafica 2D, 3D pentru proiectele companiei; Foloseste schitele tehnice pentru a redacta si interpreta documentatia tehnica de realizare a produselor; Detaliaza modele (desene de executie, subansamblu, ansamblu) cu ajutorul aplicatiilor de tip CAD; Stabileste standardele care trebuie respectate in fazele de executie si montaj; Urmareste modul de executie si montaj al echipamentelor proiectate; Asigura asistenta la fabricatie pentru produsele proiectate; Propune masuri pentru imbunatatirea fiabilitatii produselor proiectate; Face interventii asupra proiectelor prototip. Dupa testarea proiectului in functiune, face modificarile necesare in schite. Inmaneaza documentatia celor care raspund de aplicarea ei in procesul de productie; Mentine o colaborare stransa cu personalul tehnic implicat in realizarea proiectului; Intocmeste la solicitarea conducerii, rapoarte referitoare la desfasurarea proiectului la care lucreaza; Raporteaza periodic către superiorul ierarhic stadiul desfasurarii proiectelor; Livreaza la termenele stabilite si comunicate de superiorul ierarhic, toate desenele tehnice/ intreg proiectul pentru produsele solicitate conform parametrilor stabiliti.

Informatii salariale si Program:Luni – Vineri       8 -16:30Salariul atractiv, negociabil la interviu. Mai multe detalii la numarul de telefon: GSM: +4 0728.305.277 in intervalul orar 10:00-17:00 de luni pana vineri

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!