Instalatori in Bucuresti, Ploieşti

Angajam instalatori cu experienta in Bucuresti si Ploiesti.

Oferim: pachet de salarizare atractiv si contract de munca. Suntem o firma de constructii - instalatii infiintata in anul 1992. Rugam seriozitate.

Despre companie

S.C. I.V.I. Prod Impex Srl - Dupa 26 de ani de la infiintare! Firma noastra isi continua activitatea in domeniul instalatiilor si al constructiilor bazata pe relatia clientul multumit aduce client. Suntem o firma infiintata in anul 1992, cu sediul social, birouri si portofoliu de lucrari in Bucuresti, Ilfov si toata Romania, fiind alaturi de asociatiile de proprietari si alti beneficiari incepand cu anul 1999 cand am trecut in sfera noastra de activitati si montajul contoarelor de apa in apartamente si continuand din anul 2005 cu montajul repartitoarelor de costuri pentru caldura. In ambele cazuri am ales sa avem ca parteneri producatori seriosi din Germania : Zenner - Minol ( Afriso Euro Index ) pentru contoare si Techem Energy Services pentru repartitoare de costuri pentru caldura si contoare de apartament cu citire radio de la distanta. Vezi http://apometreradio.blogspot.ro/ Apometrele inteligente cu citire de la distanta sunt principala noastra preocupare pentru urmatorii ani! Echipa noastra executa lucrari de inlocuire coloane verticale si orizontale alimentari cu apa la nivelul asociatiilor de proprietari al cele mai competitive preturi facand lucrari de calitate. Zugravelile scarilor de bloc este o alta activitate pe care, spunem noi, o ducem la capat cu mandrie si rezultate spectaculoase. In cazul in care pe casa scarii exista huma veche, specialistii nostri decoperteaza 100% si gletuiesc in 2-3 maini, vopsesc si placheaza cu faianta si/sau gresie, la cererea beneficiarilor, pentru a putea preda in conditii bune lucrarile de amenajari interioare. O noua activitate a firmei noastre este montajul de cutii de scrisori pentru asociatiile de locatari, de calitate foarte buna, taiate si asamblate de roboti cu comanda numerica, taiate cu laser si vopsite in camp electrostatic din tabla de 0,08 mm inainte de operatia de vopsire! Va asteptam comenzile!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!