Lacatus montator pentru ateliere confectii metalice in Vâlcea

Descriere:

 

Realizarea de confectii metalice,structuri si constructii metalice prin asamblarea de profile rectangulare, tabla sau tevi metalice; - Executia diferite produse/repere specifice confectii metalice, din profile si tevi metalice ori tabla de diferite dimensiuni dupa desen/schite, incepand cu pregatirea materialului , executie, lacatuserie, sudura, finisare, montaj. Vizionati site-ul nostru  pentru cunoasterea lucrarilor/produselor .

 

Cerinte : - experienta in domeniul confectiilor metalice - experienta si cunostinte de lacatuserie ; - cunostinte minime de sudura constituie un avanataj - experienta in utilizarea masinilor si uneltelor specifice; - capacitate si disponibilitate de lucru in echipa ; - asumare si indeplinire sarcinilor de serviciu - preocupare pentru ridicarea nivelului profesional individual

 

 Beneficii: - Se asigura Contract de Munca pe termen nelimitat - contract norma intreaga - Salariu atractiv in functie de MUNCA PRESTATA, (3100lei/brut -1800lei/net sau 4000lei/brut -2400lei/net) Retribuirea se face IN ACORD la produsele si lucrarile executate; posibilitate castig suplimentar. Retribuire in acord - se asigura Bonus de Productivitate - Posibilitate la Prima de performanta - Ore suplimentare platite dublu - Se asigura CAZARE sau se deconteaza naveta - Se asigura echipament de lucru / protectia muncii - Se cere si se asigura seriozitate.

 Daca te-am convins si vrei sa lucrezi cu noi, contactati-ne!

 

Despre companie

Reprezentam in acest moment un nume consacrat pe piata confectiilor metalice si a constructiilor civile si chiar industriale, datorita calitatii lucrarilor executate de societatea noastra. Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand, preturile mici/accesibile si competitive ale produselor societatii ne recomanda ca fiind furnizorul pe care il doriti, astfel incat dumneavoastra,clientii nostrii, sa fiti multumiti de serviciile si colaborarea cu societatea noastra. Suntem o firma in plina expansiune, cu o echipa formata din profesionisti care au ca principal obiectiv indeplinirea cerintelor beneficiarului/clientului si ducerea la bun sfarsit a tuturor proiectelor, putand oricand sa va ofere solutii complete pentru lucrarile dumneavoastra. Experienta acumulata pe acest sector de activitate ne-a ajutat sa diversificam gama de produse in mod permanent fapt ce a atras marirea numarului de clienti. Atunci cand a fost cazul, in lipsa documentatiei au fost acceptate solutiile tehnice oferite de catre noi. Raportul CALITATE/PRET reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat dumneavoastra, clientii nostrii, sa fiti multumiti de colaborarea cu firma noastra. Intotdeauna e loc de mai bine si de aceea va garantam satisfacerea oricaror cerinte, oricat de diversificate ar fi acestea.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!