Area Sales Manager in Slobozia

 

Candidatul ideal

 

Rog a se citi integral si atent oferta de munca de mai jos!
Se doreste personal feminin si se accepta doar persoanele care corespund criteriilor mentionate.


Compania are ca domeniu de activitate import, distribuire si montaj parbrize, geamuri laterale si lunete pentru orice tip de autovehicul, la nivel national cu puncte de lucru distincte.
Persoanele selectionate vor trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii:
- sa fie corecta si punctuala, cu intentie si dorinta de dezvoltare profesionala
- amabila, respunsabila, coerenta in vorbire(abilitati de comunicare peste medie), dornica de munca si rezultate sanatoase
- atenta la detalii, curajoasa, comunicativa, impunatoare(dupa caz), diplomata, versatila
- studiile superioare nu sunt obligatorii, dar pot constitui un avantaj

Jobul oferit este un job complex care se distinge prin 3 parametri principali:
1. Conducerea, gestionarea si dezvoltarea punctului de lucru. Va avea in subordine minim 2 montatori. Intampinarea si relationarea procedurala cu clientii care intra in punctul de lucru vor fi atributiile strict ale dumneavoastra, informand clientul despre ofertele in curs, asigurandu-va ca satisfactia clientului va fi 100%. Aceasta activitate va determina 50% din veniturile lunare realizate.
2. Activitate Call Center. La nivel national este implementat un sistem performant de Call Center, cu persoane dedicate acestui job, insa, fiecare ASM(area sales manager) va inregistra in sistem cereri de achizitie si montaj(ale clientilor), la nivel national, raspunzand la telefon, care este integrat in sistemul mentionat. Este un sistem exceptional optimizat, pentru care nu necesita cunostinte legate de masini si /sau tipuri de masini, iar in acest sens va exista scolarizare din partea companiei(4-5 zilela Bucuresti). Aceasta activitate va determina 35% din veniturile lunare realizate.
3. Activitate administrativa. Aceasta activitate presupune efectuarea unor fotografii la punctul de lucru, in timpul montajelor si "urcarea" lor pe site: Aceasta activitate va determina 15% din veniturile lunare realizate.

Program de lucru:
L - V: 08:30-17:30(1 ora pauza de masa)
Sambata: 08:45 - 13:15
Salariu incadrare: 3760 RON brut(2200 RON net) - pentru primele 3 luni
4273 RON brut(2500 RON net) - incepand cu a 4-a luna
Suplimentar, va exista un comision(bonus) lunarcare va fi stabilit in functie de performanta dumneavoastra, aceasta perormanta, va fi monitorizata si editata de un sistem electronic(platforma), care va va fi explicat la angajare, acest sistem fiind implementat tocmai pentru a nu exista discutii in contradictoriu si/sau interpretari de orice fel.

Daca ati parcurs acest anunt pana la final si va doriti ocuparea acestui post, eu va multumesc si astept CV-urile dumneavoastra in vederea unei colaborari corecte pe termen lung reciproc avantajoase.

 

Descrierea jobului

 

Absolut toate informatiile sunt descrise mai sus.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!