Asistent in brokeraj in Timisoara, Arad, Oradea

Candidatul Ideal -Optimist -Dornic să învețe lucruri noi -Organizaț -Responsabil -Corect -Să stie sa lucreze online -Să dețină minim diploma de 12 clase Descrierea jobului Ce include această activitate ? -Prospectarea continua a pieței -Crearea, formarea si administrarea unui portofoliu de clienți -Emiterea polițelor de asigurare -Cunoasterea produselor intermediate -Crearea și formarea unei echipe productive VEI AVEA LA DISPOZITIE: - parteneri - produsele intermediate - informatii. Know How - cea mai avansata platforma online (pentru emitere si invatare) - sistem de comisionare foarte atractiv - seminarii si cursuri de pregătire - reteta afacerii - program flexibil: part-time sau full-time - posibilitatea de lucru in orice localitate din tara - posibilitatea de a avansa in cariera - posibilitatea de a dezvolta o echipa (se primeste comision pentru incasarile echipei) - traininguri de dezvoltare profesionala si personala, materiale, platforma online. Activitatea este flexibilă, nu ai program fix si esti comisionat în funcție de implicarea și rezultatele obținute de tine!

Despre companie

Suntem Destine Broker, compania de brokeraj situata printre primii 3 brokeri din România ce se ocupă cu intermedierea următoarelor produse: -Asigurări generale - Intermedieri Credite -Pachete turistice(oriunde in lume) -Tranzacții imobiliare pe întreg teritoriul României

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!