Asistent medical generalist in Italia

Prestigioasă societate cu experientă în domeniul serviciilor sanitare angajează asistenti medicali generalisti pentru Italia,zona nord-provinciile Veneto, Lombardia, Piemonte.

Deviza noastra este: IMPREUNA PENTRU O VIATA MAI BUNA!

Oferim:

- nu doar un loc de munca ci si un ambient placut unde sa va puteti dezvolta profesional

- un salariu de 1850 euro net pe luna - cazarea gratuita pe întreaga durată a contractului asigurata de societate sau 300 de euro/lunar pentru cazare in cazul in care doriti sa locuiti pe cont propriu

- decontarea cheltuielilor de transport dupa prima saptamana de munca

- ajutor in intocmirea si obtinerea recunoasterii diplomei de asistent medical din partea Ministerului Sanatatii din Italia

- suport si consiliere in limba romana atat pentru inscrierea la Ordinul Asistentilor din Italia cat si pentru alte aspecte.

Cerinte:

- căutăm persoane serioase si motivate aflate in posesia diplomei de asistent medical generalist cu un nivel conversational bun al limbii italiene si minima experientă în domeniu.

Pentru intocmirea contractului de munca nu este necesar sa aveti diploma de asistent medical recunoscuta in Italia si nici inscrierea la OPI(fost IPASVI), angajarea se face in baza Decretului 18 din martie 2020, art. 13, pe baza documentelor romanesti.

Odata ajunsi în Italia ne vom ocupa noi de procedurile necesare pentru integrarea în sistemul sanitar italian, evident veti avea parte de suport atât in limba romana cât si italiană.

Persoanele interesate ne pot contacta la telefon 00393884051075 sau pot trimite un curriculum vitae prin mynextjob.ro iar apoi va vom contacta noi.

Despre companie

Prestigioasă societate cu o vasta experienta în domeniu serviciilor sanitare operează atât in sectorul public cat si privat pe întreg teritoriul Italiei. Profesionalism, punctualitate si devotare sunt cuvintele cheie ale societății noastre. ÎMPREUNĂ PENTRU O VIAȚĂ MAI BUNĂ!!!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!