Asistent Medical Generalist B2 + Recunoaștere: 2600-3200 Euro in Germania, Bucuresti, România

Candidatul ideal OpenJobLine caută asistenți medicali generaliști absolvenți sau în an terminal pentru formare lingvistică (limba germană) și angajare în structuri sanitare din Germania, FĂRĂ COMISIOANE.

Cerinţe:

- formarea de asistent medical generalist finalizată sau în curs de finalizare (AMG an terminal),

- răbdare, seriozitate, onestitate, punctualitate, entuziasm,

- deschidere și flexibilitate în procesul de învățare/training,

- dorință de învățare și perfecționare continuă.

 

Descrierea jobului Responsabilităţi:

 

- frecventarea orelor de curs organizate de OpenJobLine,

- participarea activă la curs,

- participarea la evaluarile din cadrul cursului,

- comunicarea imediată și transparentă cu OpenJobLine,

- îndeplinirea sarcinilor la locul de muncă din Germania, pornind de la cele 14 nevoi de bază ale ființei umane după Virginia Henderson.

Beneficii:

ÎN ROMÂNIA

- curs intensiv de limba germană GRATUIT (4 - 6 luni)

- cazare, masă, suport de curs asigurate de OpenJobLine

- sprijin finaciar individual, în funcție de caz

- plecarea din țară cu toate documentele necesare recunoașterii profesionale, inclusiv CERTIFICAT DE LIMBĂ NIVEL B2 RECUNOSCUT IN GERMANIA, (telc, ÖSD, etc) - primele 100 de ore de curs nu implică nicio obligație.

ÎN GERMANIA

- training specific meseriei (Pflege) chiar în Germania înainte de încadrare, cu TOATE CHELTUIELILE ASIGURATE (4-6 săptămâni),

- RECUNOAȘTEREA PROFESIEI (aprox. 2-4 săptămâni – Urkunde),

- contract național de muncă la standarde germane, perioada nedeterminata,

- salariu de început 2300 – 3200 Euro brut,

- asistență în procesul de integrare, inclusiv în limba română la fața locului (Anmeldung, locuință, cont bancar, etc.),

- posibilitatea de a schimba locul de muncă, daca nu te adaptezi, BONUSURI 300 Euro - dacă mai recomanzi un prieten care va pleca cu noi în Germania 1500 Euro - dacă ai deja certificat de limbă nivel B2 și pleci cu noi în Germania 2000 Euro - dacă ai recunoașterea calificării în Germania și ni te alături Descrierea companiei Compania noastră și-a început activitatea în anul 2002. De atunci și până în prezent am integrat cu succes peste 7000 de asistenti medicali generalişti în structuri sanitare din Germania, Eleveția și Italia. Din 2009 formăm asistenți exclusiv pentru Germania și deja am integrat aici peste 1000 de asistenți calificați și NU infirmieri. Proiectul este activ în numeroase centre din țară unde avem colaborări de succes cu școlile postliceale private și de stat (București, Iași, Piatra Neamț, Vaslui, Bîrlad, Botoşani, Dorohoi, Suceava, Rădăuţi, Oneşti, Focşani, Fălticeni, Galați,Brăila, Buzău, Ploiești, Târgoviște, Deva, Călan, Caransebeș, Hunedoara). De la începutul anului 2019 oferim și un program intensiv de limba germană GRATUIT pentru aistenții medicali care doresc să plece în Germania cât mai repede. Pentru a ne cunoaște mai bine, puteți accesa și site-ul nostru www.openjobline.ro sau vă puteți înscrie la https://openjobline.ro/lp, canalul nostru de Youtube sau pagina noastra de Facebook.

Despre companie

Descrierea companiei Compania noastră și-a început activitatea în anul 2002. De atunci și până în prezent am integrat cu succes peste 7000 de asistenti medicali generalişti în structuri sanitare din Germania, Eleveția și Italia. Din 2009 formăm asistenți exclusiv pentru Germania și deja am integrat aici peste 1000 de asistenți calificați și NU infirmieri. Proiectul este activ în numeroase centre din țară unde avem colaborări de succes cu școlile postliceale private și de stat (București, Iași, Piatra Neamț, Vaslui, Bîrlad, Botoşani, Dorohoi, Suceava, Rădăuţi, Oneşti, Focşani, Fălticeni, Galați,Brăila, Buzău, Ploiești, Târgoviște, Deva, Călan, Caransebeș, Hunedoara). De la începutul anului 2019 oferim și un program intensiv de limba germană GRATUIT pentru aistenții medicali care doresc să plece în Germania cât mai repede.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!