Broker Imobiliar - 6Rezidential - Zona Titan in Bucureşti Sectorul 3

Alătură-te echipei noastre și hai să cunoști cea mai dinamică piață din București! Știm, știm, sunt multe clisee legate de agenții imobiliari, dar crede-ne că e o meserie tare frumoasă. Te-ai gândit vreodată cum poți influența viața unui om prin meseria ta? Te învățam noi cum. :) Ești omul potrivit dacă: * Îți dorești activitate de birou, cât și de teren * Poți să îți organizezi singur timpul - nu, nu îți impunem un program fix zilnic. * Ai dorința de a te dezvolta pe plan profesional si nu numai * Ai bune abilități de comunizare și socializare * Ai standarde etice * Ai o atitudine pozitivă * Ai spirit antreprenorial și îți place să îți depășești limitele * Ești posesor al unui carnet de conducere categoria B si ai o masina personala Experiența în domeniu constituie un avantaj, însă nu este o condiție obligatorie. Noi îți oferim: * Posibilitatea de a câștiga venituri peste medie - direct proporționale cu efortul depus (min. 450Euro/Tranzactie incheiata) * Bonusuri în funcție de performanță * Program de lucru flexibil * Mediu de lucru relaxant * Mentorat și îndrumarea necesară * Portofoliu stabil cu imobile noi Descrierea companiei Sediul agenției se află în apropierea stației de metrou 1 Decembrie, pe Bd. Theodor Pallady Asteptam CV-ul tău, iar ulterior te vom invita la o discuție.

Despre companie

Noi discutam intotdeauna despre camine si case, nu despre tranzactii si vanzari. Noua ne plac povestile cu happy end-ing, unde fiecare dintre voi si-a gasit alesul: casa mult visata. Nu e un drum usor, si nu avem de gand sa iti vindem povestea ideala. Vei avea batai de cap, drumuri la notariat, drumuri in santier, drumuri in magazine de profil, telefoane, documente, drumuri la banca. Dar serios ca merita, caci, la finalul durmului veti fi ACASA.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!