Vino la Restaurant Tatu bar&grill din Otopeni, dorim sa ne marim echipa cu un bucatar.
Bucatarul pe care il dorim trebuie sa fie:
- Devotat echipei
- Trebuie sa fie si harnic
Beneficii:
- Programul flexibil este de doua zile cu doua zile.
- Locul de munca este stabil.
- La salariu se mai adauga si tips-ul zilnic.
- De Paste, Craciun si Revelion, nu lucram, dar salariul este acelasi.
Responsabilitati:
- Va alcatui necesarul de incrediente saptamanal sau la nevoie si-l va transmite persoanei responsabile cu aprovizionarea;
- Sa respecte termenele de valabilitate ale incredientelor si modul de depozitare conform normelor in vigoare;
- Sa execute cat mai rapid comenzile confirmate;
- Sa aranjeze si sa decoreze mancarea pe farfurii inainte de a fi servita clientilor;
- Sa foloseasca cu responsabilitate utilajele, ustensilele si incredientele de preparare aflate in bucatarie si in anexele acesteia;
- Candidatul ideal va avea grija de respectarea intocmai a fluxului de productie descris in fisa postului sau in procedurile interne.
- Va respecta regurile de igiena si securitate in alimentatie publica si se va conforma oricarei modificari.
- Manifesta atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu ceilalti angajati.
Daca corespunzi descrieri noastre, te asteptam sa ne trimiti CV-ul tau.