Bucatar / Ajutor bucatar in Bucureşti Sectorul 2

Candidatul ideal Hai în echipa Oala Cu Bunatati!

Ne mărim echipa din departamentul de Productie.

Cuvântul care ne-a definit încă de la început este cuvantul "creștere" asa că echipa noastră ți se va potrivi de minune.

Avem de crescut împreună un business care este deja pe buzele tuturor. Ia-ți cu tine atitudinea și entuziasmul și hai să ne cunoaștem.

Vom prepara împreună cele mai gustoase retete!

Candidatul Ideal:

- Are cunostinte de tehnologie culinara/ procese si tehnica de gatit

- Este atent la detalii, stie ca fac diferenta

- Are experienta in bucataria profesionala

- Are energie, intelege si iubeste bucataria

- Este proactiv si este capabil sa lucreze sub presiune

- Cauta un loc de munca stabil si o echipa unita

Sediu: Sector 2

Descrierea jobului Principalele responsabilități/ obiective:

- Pregateste alaturi de echipa preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala

- Pregateste produsele din meniu, conform cu retetarul si normele in vigoare

Descrierea companiei Oala Cu Bunatati

– cea mai mare comunitate a iubitorilor de mancare gatita ca acasa

De 11 ani, gatim si livram bunatati la oala pentru mii de clienti care au devenit parte din cea mai mare comunitate a iubitorilor de mancare gatita ca acasa.

Am fost primii care au inceput sa scrie aceasta poveste si am devenit cel mai mare sustinator al meselor in familie: ii aducem pe toti impreuna si le oferim timp pentru ceea ce conteaza. De-a lungul timpului, increderea clientilor nostri ne-a ghidat sa ne dedicam intru totul: gatim cu aceeasi grija cu care ei isi aleg bunatatile si le aducem acasa mereu in siguranta, cu propria noastra echipa de livrare.

Despre companie

Oala Cu Bunatati – cea mai mare comunitate a iubitorilor de mancare gatita ca acasa De 11 ani, gatim si livram bunatati la oala pentru mii de clienti care au devenit parte din cea mai mare comunitate a iubitorilor de mancare gatita ca acasa. Am fost primii care au inceput sa scrie aceasta poveste si am devenit cel mai mare sustinator al meselor in familie: ii aducem pe toti impreuna si le oferim timp pentru ceea ce conteaza. De-a lungul timpului, increderea clientilor nostri ne-a ghidat sa ne dedicam intru totul: gatim cu aceeasi grija cu care ei isi aleg bunatatile si le aducem acasa mereu in siguranta, cu propria noastra echipa de livrare.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!