BUCATAR/AJUTOR BUCATAR in Bucuresti

Noi cautam sa angajam bucatar si ajutor bucatar.

Tu cauti sa te angajezi?

Daca da, hai sa-ti spunem cine suntem:

Lantul de restaurante'' La placinte'', cu bucatarie traditional romaneasca, unde se lucreaza in ture, respectiv 2 zile cu 2 zile libere. Locatiile se gasesc in zona centrala a Bucurestiului.

Ce ne-am dori de la tine?

Sa ai experienta ca bucatar/ajutor bucatar, sa pregatesti comenzile in conformitate cu politica companiei si a standardelor in vigoare, sa iti respectii clientii prin farfuria pe care le-o oferi, sa pui suflet in ceea ce faci, sa nu fii genul care spune: '' merge si asa''.

Ce iti oferim?

Munca, momente de mare nebunie la pranz si nu numai, multa rigoare si strictete cand lucrurile o iau razna si ne se fac asa cum ar trebui facute. Dar evident, toate acestea pe un salariu decent pe care il dam la timp, cu un contract de munca pe perioada nedeterminata, bonusuri in functie de performanta. Asteptam cv-ul tau pe MyNextJob.ro pentru a te contacta. Vor fi contactati, doar candidatii care indeplinesc cele descrise mai sus, pentru a programa o intalnire.

 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!