Casier și lucrător comercial in Bucureşti Sectorul 5

Alatura-te echipei din magazinul Cora Alexandriei!

Iti oferim: 
Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.

Ce ai de facut: avem nevoie de tine sa aprovizionezi raionul cu marfa si sa te asiguri de semnalizarea corecta a raionului sau sa incasezi produsele clientilor. Hai sa facem diferenta pentru clientii nostri! 
Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0746176701. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!

Despre companie

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!