Medici cardiologi in Bucuresti

Clinica Eva medical cauta medici cardiologi colaboratori in Bucuresti.



Adresa de mail unde se pot trimite CV-uri este cariere@romar.ro



EVA Medical este o clinică medicală nouă care își propune să ofere pacienților servicii medicale de înaltă calitate, diagnostice și tratamente personalizate și accesul la cele mai noi și avansate terapii.



Clinica oferă servicii de consultanță medicală în toate specialitățile, accesul la explorări ecografice, endoscopice și ultra-sonografice moderne, terapia cu laser și terapia VAMPIR PRP, pentru microchirurgia intimității.



EVA Medical este dotată cu aparate de ultimă generație și un laborator de analize medicale ultramodern care oferă un număr mare de analize uzuale și avansate în toate domeniile de diagnostic clinic. Laboratorul de analize funcționează în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate și este acreditat RENAR.



EVA Medical vine în sprijinul pacienților oncologici care nu pot lua o decizie în alegerea tratamentului și lansează A DOUA OPINIE MEDICALĂ/ SECOND OPINION în cancerul gastric și ginecologic.



Fiecare dosar în parte va fi analizat de echipe medicale formate din profesori, conferențiari și medici specialiști, cu foarte multă experiență și profesionalism.



Profesorul Dr. Reuven Or, reputatul specialist în Transplant Medular și Imunoterapia Cancerului de la Hadassah University Hospital din Ierusalim, Israel, este disponibil periodic la Clinica EVA Medical pentru evaluarea și tratarea pacienților cu diagnostice hematologice și oncologice. După consult aceștia vor putea urma tratamente de IMUNOTERAPIE și chimio-imunoterapie personalizate sub coordonarea și supravegherea reputatului profesor.



EVA Medical își propune să faciliteze accesul la teste de genetică moleculară care oferă posibilitatea pacientului sa afle prognosticul pe termen lung asupra bolii lui.



Acum, femeile din București diagnosticate cu cancer de sân în faze incipiente beneficiază GRATUIT de testul PROSIGNA test prognostic, cu o predicție pentru 10 ani.



Valorile EVA Medical: profesionalism, seriozitate, pasiune pentru calitate și inovație.



Ne dorim să menținem aceste valori la cel mai înalt nivel cu ajutorul echipei medicale care are multă experiență, dăruire și implicare în tratarea pacienților.



La EVA Medical sănătatea pacienților este principalul nostru obiectiv.



Fiecare pacient este unic și evoluția bolii lui este unică.



Noi ne propunem să tratăm pacientul, nu o boală.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!