Consilier Estetica aBeauty Clinique in Bucuresti

 

Candidatul ideal

 

este o persoana vesela, zambitoare si optimista ce este dispusa sa invete lucruri noi si sa se dezvolte personal si profesional. De asemenea, canditatul ideal este un om stabil ce isi doreste o colaborare sigura si satsifacatoare pe termen lung.

 

Descrierea jobului

 

Postul de consilier de estetica este unul foarte frumos si poate aduce satisfactii pe toate planurile. Acesta presupune atat realizarea activitatilor de receptie, cat realizarea activitatilor de consultanta si vanzare. Vei activa intr-un mediu placut in care discutiile despre frumusete si sanatate vor fi mereu in prim-plan.

Lipsa de cunostinte sau experienta in acest domeniu nu reprezinta o problema. Daca esti o persoana care isi asuma responsabilitatea si care isi doreste sa reuseasca, cu siguranta vei avea parte de tot suportul specialistilor nostri pentru a deveni un om de vanzari profesionist in domeniul esteticii faciale si corporale.

Mediul de lucru

Vei lucra intr-un mediu curat unde vei contribui la misiunea noastra de a face lumea un loc mai bun oferind servicii superioare in domeniul medical si estetic.

Alaturi de o echipa tanara, entuziasta si vesela vei veni in fiecare zi cu drag pentru a oferi cele mai bune servicii si experiente clientilor si pacientilor tai.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!