Consilier vânzări optică medicală in Iaşi

Suntem în cautarea unui nou membru în echipa noastră. Căutăm o persoană cu spirit de echipă şi cu foarte bune abilităţi de comunicare.
 

Activitatea de consiliere în optica medicală presupune:

- discuţia directă cu pacienţii
- Inţelegerea nevoilor pacienţilor
- interpretarea prescripţiilor medicale 
- identificarea produselor care să ducă la rezolvarea problemelor de 
vedere
- vânzarea efectivă a produselor

Acest job nu presupune deplasări. Viitorul membru va lucra în unul din cele 6 centre aflate în oraşul Iasi.
 

Ce tip de persoană căutăm:

- persoană dinamică
- absolvent de studii superioare
- persoană cominicativă
- persoană cu bune abilitaţi de învăţare
- persoană căreia să îi placă să facă parte dintr-o echipă
- persoană căreia să îi placă să lucreze cu oamenii, să înteleagă nevoile acestora şi să ii placă să le rezolve
 

Ce NU căutăm:

Noi suntem o echipă şi, din acest motiv, nu ne plac individualiştii. Dacă nu ai spirit de colegialitate, te rugăm să nu aplici la acest job.
Dacă te consideri o persoană emotivă şi care se pierde repede în faţa interlocutorului din nou îţi zicem că acest job nu este pentru tine.

Activitatea de consiliere în optica medicală presupune întelegerea nevoilor pacientului şi recomandarea produselor specifice fiecărei nevoi. Din acest motiv, dacă nu te consideri o persoană comunicativă sau esti genul care se enervează uşor, te rugăm să nu aplici la acest job. 

Nu cautăm neapărat persoane cu experienţă în optica medicală, însă experienţa în vânzări poate constitui un avantaj.

De ce ai vrea să vii la eOptica? 
 

Pentru că oferim:

- salariu dinamic şi atractativ
- contract de muncă
- mediu plăcut şi curat
- program de lucru de 8 ore/zi
- cursuri de formare profesională

 

Despre companie

Site-ul lantului de magazine eOptica a fost creeat pentru a venit in ajutorul celor care au nevoie de servicii oftalmologice de calitate. Fie ca doriti sa efectuati un consult oftalmologic complet sau aveti nevoie de o pereche noua de ochelari, magazinele eOptica va stau la dispozitie cu o gama variata de produse. In magazinele noastre puteti gasi rame de ochelari din plastic, metal sau titan pentru toate gusturile si pentru toate varstele. eOptica comercializeaza toata gama de lentile existente pe piata romaneasca din care amintin: lentile din plastic unifocale, bifocale, progresive, heliomate, durificate etc.. Alaturi de cadre medicale de specialitate si aparatura computerizata de consult va stam la dispoztie si incercam sa raspundem promp necesitatilor dumneavostra. Chiar daca nu sunteti purtator de ochelari in magazinele noastre gasiti o gama bogata de ochelari de soare si lentile de contact cosmetice cu ajutorul carora puteti obtine imaginea pe care o doriti. Deasemenea va punem la dispozitie orice accesorii pentru ochelarii dumenavoastra eOptica este partener HOYA - producatorul Japonez care a revolutionat design-ul lentilelor aducand multe inovatii in procesul de productie al acestora va ofera acum o garantie de 2 ani pentru tratamentele aplicate pe lentile. Fiecare set de lentile progresie este livrat de furnizor cu un card personalizat de garantie si laveta speciala pentru intretinerea lentilelor.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!