Consilier vânzări Relaţii clienţi in Baia Mare

Descrierea postului:

Ca şi consilier clienţi vă ocupaţi de achiziţia permanentă de noi clienţi, de menţinerea unei relaţii pozitive cu aceştia şi de promovarea imaginii/serviciilor firmei, în scopul creşterii vânzărilor. Vizitaţi zilnic anumiţi clienţi din zona de care răspundeţi pentru a le oferi informaţii legate de ofertele şi serviciile magazinului nostru, precum şi pentru a culege informaţii legate de dorinţele, solicitările sau eventualele nemulţumiri ale clienţilor. Prelucraţi informaţiile de la clienţi în sistem şi ştiţi să interpretaţi corect datele din listele de clienţi, astfel încât să puteţi stabili planurile de vizitare.

Cerințe:

Vă place să lucraţi cu oameni şi să aveţi o muncă dinamică. Reuşiţi să comunicaţi cu oricare client al magazinului şi să dezvoltaţi o relaţie pozitivă cu acesta, păstrându-vă calmul şi amabilitatea chiar şi în situaţii dificile. Vă place sa șofați și posedați permis de conducere categoria B.

Ofertă (bonusuri, beneficii):

- salariu atractiv și tichete de masă;

- beneficii*: Crăciun, Paște, vacanță, zi de naștere, asigurare privată de sănătate;

- maşină şi telefon de serviciu;

- training de specialitate;

- sistem informatic performant și logistică modernă;

- oportunitatea unei cariere într-o companie multinaţională.

 * acordarea beneficiilor este condiționată de îndeplinirea unor perioade de vechime în cadrul companiei conf. CCM la nivel de unitate. 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!