Consultant - proiect Braila in Bucuresti

Job Description

Descrierea jobului

Oportunitate de angajare in Ramboll South East Europe pentru Asistent Proiect Braila

 

Ramboll South East Europe este parte a Grupului Ramboll, lider internațional în domeniul ingineriei, arhitecturii și consultanței, fondat în Danemarca în anul 1945. Ramboll combină expertiza multi-disciplinară globală cu experiența locală pentru a crea orașe și societăți sustenabile. Prezenți în România din 1992, bazându-ne pe o echipă de peste 100 de experți locali și pe bunele practici și inovarea continuă dezvoltate la nivelulul grupului, asistăm cu succes clienții noștri publici și privați în definirea și implementarea strategiilor și soluțiilor care asigură sustenabilitatea de mediu, economică și socială. Suntem dedicați să atingem țintele proprii de performanță sustenabilă și demonstrăm prin acțiunile noastre mottoul nostru Idei briliante. Schimbări sustenabile.

Dacă vrei să găsești un mediu de lucru  în care ideile tale să înflorească,  te invităm să te alături echipei noastre în calitate de asistent proiect pentru un proiect în sectorul de apă (asistenta tehnica pentru managementul si supervizarea lucrarilor). Proiectul consta in supervizarea lucrarilor de investitii pentru tratarea si distributia apei care se vor implementa pentru judetul Braila in zonele urbane si rurale si care vor avea drept rezultat conectarea la aceste sisteme a tuturor cetatenilor din aceste zone si conformarea cu prevederile directivelor UE relevante.

 Cerințe educaționale:

• Diplomă de licenta

• Limba engleză - mediu

• Nivel ridicat de competență în utilizarea calculatorului

 

Competențe necesare:

• Constituie avantaj  experiența în proiecte impementate cu finantare EU

• Capacitatea de a gestiona corespondenta si a organiza

• Spirit de inițiativă, autonomie

• Capacitatea de a lucra cu echipe multidisciplinare

• Permisul de conducere este un plus


Array

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!