Consultanti si Agenti Imobiliari in Constanţa

Alma Imob, agentia unde TU contezi!

 

Nascuta din dorinta de a ridica standardele in domeniul imobiliar, agentia noastra doreste sa isi mareasca echipa sa de consultanti imobiliari, pentru urmatoarele divizii:

- Rezidential (5 pozitii)

- Comercial (1 pozitie)

 

Punem la dispozitie sediu proaspat inaugurat, dotat cu tot ce este necesar, resurse publicitare online si offline, parteneriate cu agentiile noastre din Bucuresti, contracte aduse la zi cu legislatia, cursuri de pregatire si perfectionare si nu in ultimul rand, surse secundare de profit.

Ne dorim ca TU sa fi o persoana curajoasa, care isi doreste o viata fara grija zilei de maine, capabila sa ia decizii in mod independent si sa inteleaga ca intre noi va exista o relatie de parteneriat, si nu de sef-angajat.

Suntem deschisi la colaborare cu incepatori, profesionisti si seniori in domeniul imobiliar.

 

Daca aceste lucruri ti se par interesante si ai dori sa te alaturi echipei, te invitam sa ne trimiti CVul  pentru a programa o intalnire si sa discutam tot ce te intereseaza.

 

Mult succes!

 

Despre companie

Alma Imob este o Agentia Imobiliara din Constanta ce ofera servicii complete atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!