Coordonator Mentenanta Constructii Civile in Târgu Mureş

 

Candidatul ideal

 

-Absolvent de invatamant postliceal de profil construcții.
-Experienta de 5 ani in pozitie similara.
-Experienta in planificarea si urmarirea activitatilor de mentenanta .
- Cunostinte de operare: computer maintenance management system -Maximo , planificare - Primavera, management procurement request – SAP.
- Cunostinte medii de limba engleza.
- Abilitati de planificare, organizare, monitorizare.
- Capacitate de lucru in echipa si comunicare.
- Abilitati de negociere.
- Flexibilitate/ toleranta la schimbare.

 

Descrierea jobului

 

- Scopul principal al postului este acela de a asigura executarea operativa a lucrarilor de mentenanta si reparatii a constructiilor civile ( CC ), constructiilor speciale ( CS )si structurilor metalice ( SM ) din cadrul companiei incepand de la initierea acestor lucrari de mentenanta, asigurarea resurselor necesare, coordonarea si comunicarea interna si externa cu partile implicate, monitorizarea executiei, receptia ( inclusiv semnarea documentelor specifice), raportarea si documentarea corespunzatoare a acestor lucrarilor de mentenanta.
- Colaboreaza intern cu departamentul Inginerie pentru alegerea solutiilor tehnice necesare reparatiilor si dupa caz pentru planificarea / elaborarea documentatiei necesare executiei lucrarilor de mentenanta / reparatii.
- Colaboreaza cu managerii de proiect de specialitatea constructii civile, dupa caz cu diriginti de santier. Dupa caz poate face parte din echipa de implementare a unor proiecte ce vizeaza disciplina constructii civile si structuri metalice.
- Colaboreaza extern cu, contractorii / tertii pentru planificarea , executia si documentarea lucrarilor de mentenanta / reparatii CC , CS si SM.
- Stabileste cu sectorul de productie programul de executie a lucrarilor critice sau planifica lucrarile pt perioada urmatoare.
- Elaboreaza bugete specifice si optimizeaza costurile lucrarilor
- Avizeaza si monitorizeaza derularea si incadrarea in grafic a planului de mentenanta.
- Dezvolta proiecte de imbunatatire (CIP) impreuna cu serviciile de mentenanta interna, externa si sectorul de productie pentru mentinerea in parametrii proiectati a instalatiilor sau de imbunatatire a acestora
- Verifica si valideaza lucrarile planificate si graficele de lucrari primite de la tehnicieni
responsabil de executia planurilor de mentenanta planificata si revizii generale (grafice de lucru, alocarea resurselor, costuri etc.) prin utilizarea programelor SAP-PM/Primavera, MAXIMO.
- Contribuie si agreaza la intocmirea planurilor de mentenanta preventiva in programul MAXIMO/Primavera (activitati, durate, grafice de lucru, alocarea resurselor)
- Verifica indicatorii de performanta KPI pentru Contractorii alocati si incadrarea in limitele admise conform contractului
verifica rapoartele emise din Maximo
- Monitorizeaza executia si calitatea acestor lucrari , atat in ceea ce priveste siguranta si eliminarea deseurilor dar si pentru incadrarea in termenele planificate.
- Colaboreaza cu serviciile de mentenanta si sefii de sectie pentru receptia lucrarilor de mentenanta executate din punct de vedere: SSM, Mediu, SPSU, calitativ, cantitativ, timp, buget etc.
- Asigura resursele materiale /stocurilor minime necesare ale AZO.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!