Cosilier Juridic Persoane Fizice in Bucureşti, Bucureşti, Bucureşti

Consilier Juridic Persoane Fizice

RESPONSABILITĂȚI;

1. Cooperează cu structuri ale Băncii pe relația cu ANPC și ANPDCCP.

2. Colaborează cu consilierii juridici din teritoriu pentru a asigura înregistrarea legală și validă a ipotecilor și altor garanții mobiliare pentru pentru tranzacțiile de credit retail.

3. Emite opinii juridice asupra bunurilor și garanțiilor la creditele de retail pentru toate sucursalele Băncii și pentru toate dosarele de credit, analizând titlurile de proprietate cu sesizarea potențialelor riscuri și propunând soluții de diminuare a acestora.

4. Redactează modele de acte de constituire de garanții în vederea standardizării și constituirii efectelor lor juridice potrivit scopului Băncii. 

5. Organizează instruiri și întruniri periodice cu consilierii juridici încadrați în unitățile teritoriale ale Băncii în legătură cu îndeplinirea unitară atribuțiilor ce le revin. 5. Colaborează pentru armonizarea, întocmirea și avizarea din punct de vedere juridic a documentelor referitoare la operațiunile și produsele bancare de retail.

CERINȚE

1. Experiență minimă în domeniul de specialitate de cel puțin 1 an.

2. Cunoștințe solide de drept civil, comercial, cod procedură civilă.

3. Cunoașterea reglementărilor în domeniul financiarbancar, protecției consumatorilor și a celor emise de BNR.

4. Abilități de operare PC (MS Word, Excel, etc.) – nivel mediu.

5. Utilizarea eficientă a programelor de legislație.

Te rugam sa trimiti CV-ul tau la: hr@brom.ro 

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!