Customer & Sales Support Officer – Iași in Iaşi

Căutăm persoane dinamice, cu inițiativă, orientate către rezultate și performanță pentru poziția de Customer & Sales Support Officer (Iași).

Jobul implica :

• Consilierea si oferirea solutiilor potrivite (selectarea produselor din magazinul online www.usi365.ro, conform nevoilor clientului)

• Procesarea cererilor de oferta pana la inchidere

• Totul se face telefonic, mail si prin whatsapp Oferim un pachet salarial pornind de la 2500 lei (cu posibilitatea măririi după prima lună, în funcție de abilitățile dovedite, experiență, rezultate) + bonusuri + program redus de lucru. Măririle salariale și bonusările sunt alocate printr-un sistem automatizat de tip share profit, corelat în timp real cu rezultatele obținute. Salariul, bonusurile sunt acordate fără întârzieri, de fiecare dată. Asigurăm training și suport permanent în desfășurarea activității.

Programul de lucru este de luni până vineri, în intervalul 8:30-17:30, 1h pauză de masă. În funcție de volumul de vânzări atins, programul se reduce pănă la 6 ore/zi + 1h pauză de masă. In curând va fi disponibilă și posibilitatea de lucru hybrid – birou + acasa. Pentru programarea unui interviu, asteptam cu interes CV-ul dvs.

Despre companie

Usi365 stocheaza permanent cantitati impresionante de usi dedicate zonelor rezidentiale si industriale. Insa Usi365 este mai mult decat o companie care furnizeaza usi. Suntem un grup de oameni cu o gandire unica, focusata pe dezvoltare, atat profesionala cat si personala. Intotdeauna am fost cu un pas inainte.Am evoluat impreuna pe toate planurile, cu schimbarile si nevoile pietei si ale consumatorilor. Oameni: Consideram consilierii ca un avantaj competitiv. Cautam sa atragem, sa dezvoltam si sa retinem persoane talentate in roluri care pot contribui la dezvoltarea companiei. In acelasi timp, premiem angajatii pentru contributia lor in firma, prin oferirea unor castiguri competitive in piata si beneficii care sa mentina balanta intre viata personala si cea profesionala. Oferim atat clientilor cat si angajatilor solutii care le permit sa ia deciziile care se potrivesc cel mai bine in nevoile lor individuale si personale. Responsabilitati: Consilierii nostri ii sustin si lucreaza pentru clienti. Practic, ei traduc nevoia acestora, pe baza experientei si a perspectivelor lor. Consilierii Usi365 inteleg ca oferind suport clientilor inseamna ca le sunt parteneri, intelegand nevoile lor si lucrand cu acestia pentru gasirea solutiilor. Inovatie: Nu ne este teama sa ne asumam riscuri. Strategia noastra pentru consilierea clientilor ne solicita sa construim, sa inovam si sa invingem concurenta. Atat in echipa cat si individual, suntem responsabili pentru contributia adusa la rezultatele afacerii. Acceptam opinii si perspective din partea angajatilor, deoarece acestea ne aduc valoare si creativitate in gasirea solutiilor si a deciziilor pe care le luam.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!