Director Magazin Flanco Alexandria in Alexandria

 

Candidatul ideal

 

Cine ești tu?

Un om care știe să coordoneze echipe, știe să asculte dar și să se facă ascultat și înțeles. Îți place să-i îndrumi pe alții și să îi motivezi. Cunoști tehnici de negociere și de vânzare, nu doar din cărți ci și din practica într-o poziție similară. Și dacă tot am pomenit de cărți, ai studii superioare finalizate.
Îți plac cifrele, mai ales când sunt sub formă de obiectiv de vânzări menit să fie atins și depășit. Îți plac provocările și iei în piept orice confruntare, fără să dai înapoi.

 

Descrierea jobului

 

Ce vei avea de făcut?

- Vei construi o echipă, de care vei avea grijă ca de o a doua familie, folosindu-ți cunoștințele și abilitățile pentru coordonarea și dezvoltarea ei.
- Vei participa nu doar la setarea obiectivelor de vânzări ci și la realizarea lor, ajutând, motivând și evaluând performanțele fiecărui membru al echipei. Puterea exemplului va fi întotdeauna mai mare decât cea a cuvintelor, prin urmare și tu o să ai un rol activ în promovarea și comercializarea produselor electronice și electrocasnice, alături de echipa pe care o coordonezi.
- În plus vei fi responsabil de managementul eficient al stocului de marfă. Vei fi cu ochii pe concurență și pentru a învăța, dar și pentru a fi cu un pas înaintea ei.


Ce așteptăm de la tine?

Să fii un om deschis și să-ți dorești să-i faci pe cei care intră în magazinul tău, fie că sunt membrii echipei, fie ca sunt cumpărătorii, să revină cu plăcere. Să intri în cursă ca un adevărat „armăsar” și să treci peste orice provocare ca un jucător de cursă lungă.

Ce îți oferim?

O perioadă de acomodare și introducere în comunitatea Flanco, în care te pregătim și ne pregătim să facem lucruri mari împreună. Un mediu de lucru plăcut și modern, unde se încurajează acțiunea. Oportunitatea de a crește atât profesional cât și ca om, în cea mai dinamică, prietenoasă și renumită “școală de retail” din industria electro-IT din România.

Și în plus

Flanco este pentru un Director de Magazin, cum este doctoratul este pentru un student: specializarea maximă în business-ul de retail. Îți vei descoperi adevăratul potențial într-o companie de renume, în care vei avea acces la cele mai avansate cursuri și instrumente de leadership și management. Vei câștiga confortabil, obținând bonusuri corelate cu rezultatele tale și ale echipei din magazinul tău. Iar cum 85% dintre echipa de management Flanco a fost promovată intern, poți să ajungi oricât de sus îți propui.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!