Candidatul ideal
- Peste 2 ani experienta anterioara ca Manager/ Sef de Sala/ Coordonator Echipe
- Orientare spre calitate, rezultate si atingerea obiectivelor
- Creativitate, abilitatea pentru a pozitiona restaurantul in topul preferintelor clientilor
- Cunostinte de alimentatie publica/restaurant/fast-food-uri.
- Abilitati de planificare, organizare si coordonare a echipei
- Cunostinte de operare PC/ pachet Microsoft Office
- Abilitati orientate spre satisfacerea clientului
- Dai dovada de implicare, seriozitate, pasiune pentru meserie
Descrierea jobului
- Asigura calitatea preparatelor si a servirii din toate punctele de vedere
- Asigura respectarea tuturor normelor si procedurilor companiei
- Cunoaste clientii cheie si participa activ la procesul de vanzare
- Contribuie la realizarea obiectivelor de vanzari
- Raspunde de pregatirea si instruirea personalului
- Reprezinta firma in fata organelor de control si a institutiilor statului si este raspunzator de respectarea procedurilor de lucru si a legislatiei in vigoare
- Intocmirea si transmiterea rapoartelor periodice catre celelalte departamente