Proiectant Mobilier - MABI’S in Bucureşti Sectorul 2

Căutăm un nou membru al echipei, care să ne ajute în dezvoltarea proiectelor, împreună!

Dorim o persoană proactivă, sociabilă și cu o experiență solidă anterioară, care să poata lucra în AUTOCAD, SKETCH-UP și CORPUS.

Nu suntem pretențioși și nu ne dorim studii de specialitate, însă vrem ca experiența anterioară să-și spună cuvântul, dovedind aptitudini și competențe în domeniu.

Suntem o echipă bine închegată, deschiși, și cu o perspectivă imensă.

Programul va fi de 8 ore pe zi iar, beneficiile financiare, în conformitate cu aptitudinile dovedite.

 Detalii la Telefon: 0725872091

 

Dacă ești persoana potrivită, te așteptăm cu drag iar, dacă știi pe cineva care se pliază pe nevoile noastre, îți vom rămâne profund recunoscători.

Despre companie

Povestea Mabis a început cu aproximativ zece ani în urmă sub forma unei afaceri de familie născute din pasiunea pentru mobila bine făcută. Ne-am asumat încă de atunci trei valori de la care nici azi nu ne abatem: calitate, creativitate, inovație. Pe larg, calitate, creativitate și inovație înseamnă că lucrăm cu materiale moderne și accesorii performante, că dispunem de un departament de design interior și că vă oferim soluții neașteptate la probleme aparent de nerezolvat. Aceste trei valori ne-au ajutat să creștem încet-încet, astfel că astăzi afacerea de familie a devenit pentru cei 40 de angajați ai noștri familia unei afaceri de succes.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!