ECHIPE INSTALATORI OLANDA - de la 2100 euro net + cazare gratuita in Germania

 

 ECHIPE INSTALATORI OLANDA - de la 2100 euro net + cazare gratuita

 

Recrutam INSTALATORI cu experienta pentru diferite proiecte in Germania.

Tip proiect: renovarea si reinnoirea sistemelor de apa si gaz. 

Locatie: Frankfurt, Germania

Data de start: Imediat

 

Oferta salariala: 500-525 EURO NET/saptamana (pentru 40 de ore lucrate pe saptamana) + posibilitatea orelor suplimentare platite

 

BENEFICII:

Contract de munca semnat & declarat in Olanda; 

Asigurare medicala - prin contract; 

Cazare - asigurata gratuit + toate utilitatile!

 

RESPONSABILITĂȚI: 

Renovarea unităților de locuit;

Reînnoirea sistemelor de conducte de apă și gaze.

 

CERINTE:

Min. 5 ani experienta in domeniu; 

Cunoasterea limbii engleze sau germane la nivel conversational (macar o persoana din echipa)

Permis auto - obligatoriu

Deplasare cu masina proprie - obligatoriu (o masina/echipa)

 

NU se percep taxe/comisioane!

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:

0720 878 151 / 0775 327 496 + whatsapp

 

Despre companie

Job4Life si-a inceput activitatea in anul 2012 ca si agentie de recrutare si plasare forta de munca in tara si strainatate. In decursul a mai bine de 6 ani de zile am reusit plasarea cu succes a candidatilor in tari precum: Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Scotia, Grecia, Norvegia, Cehia, Slovacia si Bulgaria. Agentia noastra a atins multiple domenii de interes precum: Horeca/Hotelier (Vase Croaziera); Medical; Constructii; Logistica & Transport; IT; Service Auto; Industrial. In incercarea noastra de a creste valoarea companiei, am cautat mereu sa avem o gama cat mai diversificata de oferte de munca, astfel incat fiecare candidat sa poata avea sansa unui loc de munca mai bun. In acest scop ne-am decis sa organizam o serie de Evenimente Nationale de Recrutare la care sa participe toti partenerii nostri din strainatate si sa oferim candidatilor sansa de a sta fata in fata cu ei, de a pune intrebari si a le dovedi cum si de ce merita o oferta de munca in compania lor. Agentia noastra organizeaza, de asemenea, periodic Sesiuni de Recrutare pentru partenerii nostri din domeniul Horeca/Hotelier - Vase de Croaziera. Fii sigur ca vei participa si tu pentru a obtine un loc de munca care iti va aduce pe langa castigul de bani si oportunitatea de a calatori, de a vizita cele mai frumoase orase si de a lega prietenii cu oameni de nationalitati si culturi diferite. FARA TAXE • COMISIOANE!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!