Economist in Timisoara

Suntem o companie ce presteaza servicii de contabilitate, resurse umane si audit financiar cu sediul in Timisoara si ne cautam coleg/a care sa ocupe postul de Economist.

Descrierea postului:

Persoana care va ocupa acest post va primi un numar de clienti in portofoliu pentru care va tine evidenta contabila in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Atributiile postului:

Analizeaza contabil si fiscal documentele si aplica legislatia in vigoare;Inregistreaza cronologic si sistematic toate documentele in sistemul contabil;Verifica corectitudinea inregistrarilor efectuate;Informeaza clientul cu privire la eventualele neconcordante, deficiente de intocmire, documente lipsa, documente de intocmit, documente de transmis suplimentar;Verifica corelatiile dintre conturi si intre datele contabile si gestiuni (unde este cazul);Repartizeaza platile efectuate de client la bugetele de stat pe baza fisei de platitor/ dosarului fiscal;Transmite OP cu taxele de plata catre bugerele statului, la termenele legale;Pregateste si depune declaratiile fiscale, conform vectorului fiscal a fiecarui client, in termenele legale;Intocmeste notele contabile, registre contabile, documente centralizatoare;Intocmeste si verifica balanta si bilantul;Intocmeste situatii financiare, conform legislatiei in vigoare;

Cerinte:

Cunoasterea temeinica a legislatiei in domeniul contabilStudii finalizate cu diploma in domeniul contabilExperienta minima in domeniul contabil cel putin 2-3 aniCunostinte de utilizare a pachetului MS Office (Word, Excel, Outlook)Bune abilitati de comunicare, organizare si sistematizareAtentie catre detalii, responsabilitate, ordine si corectitudineCapacitate de asimilare rapida a cunostintelor, initiativa si amabilitateOrientare catre calitate, rezultate, client si respectarea termenelor limita

Se ofera:

Pachet salarial atractivTichete de masa (20 lei/tichet)Datorita pandemiei cauzate de coronavirus, se ofera si posibilitatea de a lucra remote in zilele stabilite de comun acord cu angajatorul.

Tipul contractului: contract individual de munca

Tip norma: full time

Durata timp de munca: 8 ore/zi

Cei interesați sunt rugați să trimită un CV actualizat pe adresa de e-mail:

Informații la telefon: 0726.263.589.

Prin transmiterea cv-lui dumneavoastră sunteți de acord cu preluarea și prelucrarea informațiilor personale ce vor fi accesate și utilizate doar în scopul recrutarii și vor rămâne confidențiale.

Despre companie:

 

EXCELCONT SRL este o societate comerciala cu o vasta experienta in domeniul financiar-contabil incepand cu anul 1992.In anul 2001 a luat fiinta sucursala din Timisoara.Societatea dispune de infrastructura necesara (tehnica de calcul, programe de specialitate) care i-a permis o crestere a calitatii serviciilor sale, oferind flexibilitate si randament in realizarea cu promtitudine si profesionalism a lucrarilor incredintate.

Despre companie

EXCELCONT SRL BUCURESTI – SUC. TIMISOARA este o societate comerciala de contabilitate, resurse umane si audit financiar.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!