Electrician auto in Constanţa

Concept Grup-Rul SRL cauta sa angajeze electrician auto!

Suntem un service autorizat R.A.R. situat in Constanta str. Interioara 4, specializat în domeniul întreținerii și reparaților pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.5t.

Detinem in dotare 13 elevatoare, stand de directie, stand de franare si suspensi, echipamente de diagnosticare de ultimă generație si multe altele. De asemenea, ne mandrim sa spunem ca este un loc unde nu “ïntretinem” doar masini, ci si oameni. O firma unde te simti ca acasa (ne sicanam, ne indragim etc), dar cand vine vorba de munca, suntem seriosi si oferim servicii de calitate. Deviza noastra este: “Un partener de incredere”.

Dar, hai sa trecem la motivul pentru care am postat acest anunt.

Ai abilitatea de electrician? Bun, asta constituie avantaj, dar daca stii mai mult de atat, cum ar fi:

  • diagnosticarea disfuncționalitatilor la sistemul electric al autovehiculelor;
  • executarea lucrarilor de intretinere si reparatie ale echipamentelor de producere si stocare a energiei electrice, aparaturii de bord, sistemelor de aprindere si pornire, echipamentului de iluminare și semnalizare, precum si ale instalatiilor auxiliare ale autovehiculelor;
  • instalarea, reglarea şi repararea partior electrice ale autovehiculelor (alternatoare, electromotoare, stergatoare, faruri, etc.),
  • demontari/ remontari echipamente electrice, reconditionarea instalatiilor electrice, etc.

... vino in echipa noastra ca electrician!

Ce iti oferim pentru ceea ce stii sa faci?

  • sala de mese – sa aduci mai multa mancare sa iti ajunga si tie;
  • vestiar - ca doar nu o sa lucrezi in hainele de Duminica;
  • intrevederi de coching cu cel mai tare coach – ca sigur ai ceva nerezolvat;
  • team building – pentru ca trebuie sa “ne cunoastem”mai bine; -suntem parteneri Napoca Rally Academy si Simone Tempestini, deci o sa mergem la raliu;
  • o echipa de care suntem madrii si unde timpul tau conteaza Salariul porneste de la 2700 ron si e limitat doar de ceea ce sti sa faci.

Vrei sa iti petreci timpul intr-un cadru relaxat? Daca esti curios sa ne cunosti, da un telefon la numarul 0748 145 772

Chiar si doar pentru a socializa la o cafea sau un ceai - nu irlandeze ;)

Despre companie

Grup-Rul Activ SRL este un service autorizat R.A.R. situat in Constanta str. Interioara 4, specializat în domeniul întreținerii și reparaților pentru autoturisme și autoutilitare de până la 3.5t. Detinem in dotare 13 elevatoare, stand de directie, stand de franare si suspensi, echipamente de diagnosticare de ultimă generație si multe altele. De asemenea, ne mandrim sa spunem ca este un loc unde nu “ïntretinem” doar masini, ci si oameni. O firma unde te simti ca acasa (ne sicanam, ne indragim etc), dar cand vine vorba de munca, suntem seriosi si oferim servicii de calitate. Deviza noastra este: “Un partener de incredere”.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!