Electrician intretinere si reparatii in Bucureşti Sectorul 1, Bucureşti Sectorul 3, Bucureşti Sectorul 6

Candidatul ideal:

- Calificare tehnica: electrician / electromecanic;

- Experienta semnificativa mentenanta tehnica cladiri (electric, termic, climatizare, etc.)

- Mobilitate si disponibilitate pentru a participa la interventii in caz de avarii.

 

Descrierea jobului:

- Desfasoara activitati specifice de intretinere si reparatii a instalatiilor aferente cladirilor de birouri sau spatii comerciale (depozite, magazine), industriale;

- Monitorizarea activitatii firmelor subcontractoare, pentru zona sa de responsabilitate;

 

- Raspunde prompt si eficient solicitarilor chiriasilor / proprietarului.

Despre companie

Building Support Services este unul dintre promotorii Facility Management-ului in Romania si s-a implicat activ in dezvoltarea unor proiecte de succes, bazate pe generarea de strategii sustenabile pentru clientii sai. Compania fondata in anul 2003 a evoluat dinamic si a dezvoltat o gama complexa de servicii profesionale integrate de administrare, intretinere si operare a cladirilor moderne, investind in specializarea angajatilor si in tehnologii avansate, care eficientizeaza operarea proceselor interne. In prezent, firma are un portofoliu consistent si administreaza 3 500 000 de metri patrati de spatii de birouri, logistice, comerciale si de retele de sedii, alaturi de cei peste 900 de angajati ai sai, construind o solida reputatie in randul proprietarilor si dezvoltatorilor.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat

Locuri de munca similare

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!