Electrician si mecanic auto in Craiova

Angajam electrician si mecanic auto cu / fara experienta.

  •  salariu motivant;
  •  mediu optim de lucru;
  • oportunitati de perfectionare profesionala.

Fisa postului:

  • diagnosticarea disfunctionalitatilor la sistemul electric al autovehiculului
  • executarea lucrarilor de intretinere si reparatie a echipamentelor de producere si stocare a energiei electri la aparatura de bord, la sistemele de aprindere si pornire, a echipamentului de iluminare si semnalizare, precum si ale instalatiilor auxiliare ale autovehiculelor.
  • analizarea constructiei, functionarii si a starii tehnice a autovehiculelor, organizarea activitatilor de intretinere a autovehiculelor, realizarea managementului activitatilor de reparare a autovehiculelor, inspectarea tehnica a autovehiculelor, organizarea atelierului si a locurilor de munca, coordonarea activitatii de intretinere a utilajelor/echipamentelor de lucru, urmarirea aplicarii procedurilor de calitate.

Despre companie

AutoKappa s-a lansat pe piata in anul 2004. In momentul infiintarii, principalul domeniu de afaceri consta in comercializarea pieselor si accesoriilor din import prin intermediul magazinelor auto detinute. Piesele originale si aftermarket, precum si accesoriile auto, provin de la cei mai importanti producatori de pe piata internationala si respecta toate normele europene in vigoare. Dispunem de un spectru mare de piese auto la un pret redus pentru toate gamele de masini, un sistem care asigura livrari la timp, oriunde in tara, si un staff bine pregatit care poate sa va ofere cele mai bune recomandari in achizitionarea unor piese auto.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!