ELECTRICIENI GERMANIA de la 1800 - 2300 eur NET + cazare gratuita in Germania

 

 

Job4Life recruteaza pentru partenerii sai din Germaniei ELECTRICIENI, vorbitori de limba germana. 

 

Tip Contract: Full time / Part-time

Data de start: Imediata

 

Oferta salariala: porneste de la 1800 - 2300 eur NET 

 

Beneficii:Contract de munca semnat si declarat in GermaniaCazare organizata de angajator - la locul de angajareAsigurare tarifara (contract colectiv de munca BAP/DGB)Posibilitatea obtinerii unui avans de 200 euro dupa primele 5 zile lucrate

 

Cerinte:Cunoasterea limbii germane la un nivel conversational A2

Experienta min. 2 ani in domeniuDisponibilitate de deplasare la nivel national, in Germania Calificare / Diploma - constituie avantaj Permis conducere - consitutie avantajResponsabilitati:Constructii noi si vechi;Montaj instalatii fotovoltaice / lucrari generale la instalatii electrice  instalatiile caselor si cladirilor in confirmitate cu VDE / intretinere, reparatie, mentenanta, etc.

NU se percep taxe/comisioane!

Va rugam aplicati la anunt cu CV-ul dvs !

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:

☎ 0720 878 151 - 0740 644 175 

 

Despre companie

Job4Life si-a inceput activitatea in anul 2012 ca si agentie de recrutare si plasare forta de munca in tara si strainatate. In decursul a mai bine de 6 ani de zile am reusit plasarea cu succes a candidatilor in tari precum: Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Scotia, Grecia, Norvegia, Cehia, Slovacia si Bulgaria. Agentia noastra a atins multiple domenii de interes precum: Horeca/Hotelier (Vase Croaziera); Medical; Constructii; Logistica & Transport; IT; Service Auto; Industrial. In incercarea noastra de a creste valoarea companiei, am cautat mereu sa avem o gama cat mai diversificata de oferte de munca, astfel incat fiecare candidat sa poata avea sansa unui loc de munca mai bun. In acest scop ne-am decis sa organizam o serie de Evenimente Nationale de Recrutare la care sa participe toti partenerii nostri din strainatate si sa oferim candidatilor sansa de a sta fata in fata cu ei, de a pune intrebari si a le dovedi cum si de ce merita o oferta de munca in compania lor. Agentia noastra organizeaza, de asemenea, periodic Sesiuni de Recrutare pentru partenerii nostri din domeniul Horeca/Hotelier - Vase de Croaziera. Fii sigur ca vei participa si tu pentru a obtine un loc de munca care iti va aduce pe langa castigul de bani si oportunitatea de a calatori, de a vizita cele mai frumoase orase si de a lega prietenii cu oameni de nationalitati si culturi diferite. FARA TAXE • COMISIOANE!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!