Electricieni in constructii si muncitori necalificati in Bacãu

Executarea tuturor pasilor de pregatire a unei lucrari electrice pentru proiecte civile si industriale apoi punerea in folosinta a acestora.

CANDIDATUL IDEAL:

Candidatul ideal este persoana cu calitati si deprinderi in meseria electrician intretinere si reparatii, responsabil, serios, punctual, ingrijit, organizat, cu o integritate fizica si psihica foarte buna, avand cunostinte si experienta in asigurarea tuturor proceselor cu privire la intretinerea / mentenanta instalatiilor electrice.
Titularul postului are rolul de a asigura toate procesele privind monitorizarea, reparatia, interventia si mentenanta grupurilor electrogene cat si a altor sisteme de natura electrica (echipamente, instalatii, ansamble si subansamble, etc) din cadrul obiectivelor de lucru ale beneficiarului, in conformitate cu programul si standarul de calitate al firmei

Pregatire de baza: studii medii – diploma de bacalaureat
Pregatire specifica: certificat de calificare – electrician intretinere si reparatii


Sarcini si responsabilitati:


a) Efectueaza interventii de urgenta la sistemele tehnice de natura electrica;
a) Asigura efectuarea inspectiilor periodice (lunare) asupra instalatiilor electrice;
b) Asigura efectuarea lucrarilor de natura electrica privind reparatii minore ale instalatiilor;
c) Efectueaza alte lucrari la cerere la instalatiile electrice utilizate in conformitate cu procedurile interne aprobate (lucrari cu scoaterea de sub tensiune);
e) efectuarea verificarilor zilnice ale instalatiilor din cladire;
f) efectuarea mentenantei permanente in cadrul obiectivului;
i) raspunde de efectuarea corespunzatoare a activitatilor din caietul de sarcini ale obiectivului, conform graficului de lucru.
j) raspunde de calitatea lucrarilor efectuate si de raportarile intocmite catre superiorul ierarhic

Despre companie

Societate Comerciala autorizata in desfasurarea lucrarilor de instalatii electrice pentru obiective civile si industriale pe tot cuprinsul tarii.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!