Fizioterapeut / Kinetoterapeut / Fiziokinetoterapeut in Braşov

    Clinica D.I.R. Colaona Vertebrala cauta noi colegi in marirea echipei. Avand in vedere terapiile si modul de a intelege si aplica tratamentele vizate de noi, in aplicarea Standardului de Aur, sunt necesare urmatoare conditii si rasplata acestora:

 

Cerinte:

- studii superioare de specialitate finalizate;

- dornic de perfecționare;

- persoana dinamica si entuziasta;

- capacitatea de a empatiza si de a oferi pacientilor increderea necesara desfasurarii

sedintelor in bune conditii.

Beneficii:

- Pachet salarial motivant, bonusuri de performanță periodice (discutate în cadrul interviului, incadrare 2000-3000 Ron);

- Contract de muncă pe termen lung în condițiile respectării obligațiilor de serviciu;

- Pachet de servicii medicale gratuite, pachete " de beneficii surpriză";

- Instrumente / accesorii de lucru / aparatura high tech de ultima generatie puse la dispoziție de companie;

- Pregătire profesională continuă;

- Alte oportunități de dezvoltare profesională

- Susținere în proiectele derulate

- Lucrul în cadrul unei echipe de profesioniști.

- Echipă tânără și dornică în creștere și dezvoltare.

- Training pentru activitățile pe care urmează să le desfășori, etc.

 

Despre companie

Grijile și stresul zilnic ne fac de multe ori să devenim neglijenți cu sănătatea noastră fizică și psihică. Durerile de spate au fost și vor fi mereu întâlnite la tot pasul, cauzele acestora fiind multiple. Ridicatul greutăților, statul pe scaun, lucrul la birou, condusul, vârsta, greutatea, stresul sunt doar unele din cauzele acestor dureri supărătoare. Din dorința de a veni în ajutorul celor care suferă aceste dureri de spate și nu numai, propunem un concept nou în orașul Brașov. Folosim aparatură de top și îmbinăm terapii pentru a oferi pacienților ce ne calcă pragul servicii de cea mai înaltă calitate. Procedurile și tratamentele folosite sunt individualizate și adaptate pentru fiecare pacient, în funcție de afecțiunea acestuia, dorindu-ne pentru aceștia rezultate rapide și de lungă durată. Sub atenta îndrumare a medicului specialist Ilie Roșca, cu o experiență de 15 ani în domeniul recuperării medicale și nu numai, echipa de terapeuți D.I.R. Coloană Vertebrală este într-o continuă dezvoltare pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!