Gestionar Depozit Albalact in Ilfov, Timisoara

Pentru depozitele din Afumati si Timisoara, Albalact angajeaza gestionar produse finite, responsabil pentru gestionarea marfii din depozit: incarcarea, descarcarea, aranjarea, manipularea marfii impreuna cu echipa.

Activitatea se desfasoara in conditii de depozit cu temperatura controlata, program de lucru 8 h (munca de zi)

Oferim

  • salariu atractiv,
  • asigurare medicala privata,
  • transport,
  • tichete de masa,
  • tichete cadou de sarbatori si prima de vacanta.

Cerinte: atestat de stivuitorist este necesar.

Asteptam sa primim CV-uri la anunt.

Despre companie

DESPRE GRUPUL LACTALIS Grupul Lactalis ocupa primul loc in lume in domeniul lactatelor, fiind cel mai mare producator lactate si branzeturi din Europa si avand cea mai mare colectare de lapte din aceasta regiune. Experienta sa de peste 80 de ani este sustinuta de un profesionalism dovedit prin portofoliul larg de produse, adaptate la asteptarile consumatorilor din intreaga lumea. Grupul are peste 75,000 de angajati si detine mai mult de 230 de fabrici in 43 de tari. Avand sediul central in Laval, vestul Frantei, compania a avut in 2015 vanzari de 17 miliarde de dolari. Mai multe gasiti pe www.lactalis.fr. DESPRE ALBALACT Avand peste 45 de ani de experienta in domeniu, din 2008 Albalact este liderul pietei laptelui din Romania. Bazandu-se pe o strategie focusata permanent pe inovatie si dezvoltare, Albalact a devenit in 2014 cea mai mare companie romaneasca de lactate. Albalact proceseaza lapte si produse lactate proaspete in una dintre cele mai noi si moderne fabrici din Europa Centrala si de Est, in Oiejdea, Judetul Alba. De asemenea, compania mai produce o gama larga de branzeturi in fabrica Raraul, din Bucovina. Din septembrie 2016, Albalact face parte din grupul Lactalis. Pentru mai multe informatii, vizitati www.albalact.ro.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!