Inginer agronom, economist, Punct Teleorman-Alexandria in Alexandria

 

Candidatul ideal

 

Inginer Agronom pentru Punct de lucru Teleorman cu sediul in Alexandria. Inginer cu experienta de minim 10 ani in domeniul prestarilor de servici produse agricole-seminte, cunoasterea procesului de productie pentru obtinerea de seminte cereale, atestat pe linie CTC productie agricola.Experienta in vanzari seminte, pesticide, ingrasaminte chimice, constituie un avantaj.
Economist pentru Punct de lucru Teleorman cu sediul in Alexandria .Conditii minime:studii superioare economice, experienta in domeniul financiar-contabil minim 5 ani,cunoasterea programului de contabilitate Trendix constituie un avantaj.

 

Descrierea jobului

 

Pentru inginer agronom - Cunoasterea procesului de productie pentru obtinerea de seminte cereale, respectiv preluare, conditionare, tratare si insacuire, pregatirea marfurilor pentru livrare, control tehnic de calitate pe tot parcursul procesului de productie, cunoasterea functionari utilajelor din dotare pentru realizarea procesului de productie.
Responsabil privind activitatea de comercializare cereale, imputuri agricole, ingrasaminte chimice, depozitare si procesare cereale.Benefici: masina de serviciu, telefon mobil, salariu atractiv.
Pentru economist - Întocmire si înregistrare documente,note contabile,extrase de cont,registru de casa,evidenta furnizori-clienti,gestiuni,operare/editare pe calculator diverse situatii/documente in excel si word.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!