INGRIJITORI - AZILE OLANDA in Olanda

INGRIJITORI - AZILE OLANDA

 

Job4Life recruteaza pentru partenerii sai din Olanda INGRIJITORI în azile, vorbitori de limba engleza. 

 

Tip Contract: Full time / Part-time

Data de start: Imediata

 

Oferta salariala: 12,48 euro BRUT/oră (430 euro NET - 36h/săptămână)

Beneficii:-Contract de munca semnat și declarat în Olanda;

-Salariul și condițiile de muncă în conformitate cu Contractul colectiv de muncă VVT;-Cazare gratuită (o singură persoană în cameră + WIFI + utilități);

-Asigurare medicală (23 euro / săptămână) - se deduce din salariu;

 

Cerinte:-Cunoașterea limbii engleze la un nivel conversational A2;

-Experienta min. 1 an in domeniu, dar nu obligatoriu;

-Diploma MBO 2 (calificare/profesională);

-Deținerea certificatului VOG (de conduită);

-Permis de conducere este un plus;-Convingeti în situații de stres prin empatie, competența socială și capacitatea de a va transpune în situația altcuiva;

-Siguranta si empatie;-Disponibilitate de deplasare la nivel național, in Olanda.Responsabilitati:-Efectuați activități zilnice de bază, cum ar fi ajutarea la igienă personală și îmbrăcarea pacienților.

NU se percep taxe/comisioane!

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la: ☎ 0720 878 151 - 0740 644 175 + whatsapp

 

Despre companie

Job4Life si-a inceput activitatea in anul 2012 ca si agentie de recrutare si plasare forta de munca in tara si strainatate. In decursul a mai bine de 6 ani de zile am reusit plasarea cu succes a candidatilor in tari precum: Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Scotia, Grecia, Norvegia, Cehia, Slovacia si Bulgaria. Agentia noastra a atins multiple domenii de interes precum: Horeca/Hotelier (Vase Croaziera); Medical; Constructii; Logistica & Transport; IT; Service Auto; Industrial. In incercarea noastra de a creste valoarea companiei, am cautat mereu sa avem o gama cat mai diversificata de oferte de munca, astfel incat fiecare candidat sa poata avea sansa unui loc de munca mai bun. In acest scop ne-am decis sa organizam o serie de Evenimente Nationale de Recrutare la care sa participe toti partenerii nostri din strainatate si sa oferim candidatilor sansa de a sta fata in fata cu ei, de a pune intrebari si a le dovedi cum si de ce merita o oferta de munca in compania lor. Agentia noastra organizeaza, de asemenea, periodic Sesiuni de Recrutare pentru partenerii nostri din domeniul Horeca/Hotelier - Vase de Croaziera. Fii sigur ca vei participa si tu pentru a obtine un loc de munca care iti va aduce pe langa castigul de bani si oportunitatea de a calatori, de a vizita cele mai frumoase orase si de a lega prietenii cu oameni de nationalitati si culturi diferite. FARA TAXE • COMISIOANE!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!