INSTALATORI SANITARI GERMANIA - cazare gratuita in Germania

INSTALATORI SANITARI GERMANIA - cazare gratuita

 

Daca vorbesti un minim de limba germana si ai experienta in domeniu, suna-ne pentru a-ti detalia oferta si a te pune in legatura cu angajatorii din Germania. 

 

INSTALATORI 

AJUTOR INSTALATOR 

 

Locatie: Baden-Württemberg, Germania (zona de lucru – 72488 Sigmaringen + 20km)Data de start: aprilie si mai 2021

 

Oferta salariala: Instalator - porneste de la 1830  euro net (pentru 40 de ore lucrate pe saptamana) + sporuri + ore suplimentare platite + cazare gratuita + utilitati la cazare asigurate gratuit; (11,15€ brut + 25€ Diurna/zi)

Ajutor instalator - porneste de la 1730 euro net (pentru 40 de ore lucrate pe saptamana) + sporuri + ore suplimentare platite + cazare gratuita + utilitati la cazare asigurate gratuit; (11,15€ brut + 20€ Diurna/zi)

 

Se ofera:

Contract de munca semnat si declarat in Germania pe o perioada indelungata/nedeterminataCazare asigurata gratuitLoc de munca stabil si sigur la angajator serios si verificat;

Asigurare medicala - prin contract Posibilitate de a primi un avans dupa 40 de ore lucrate/o saptamana de lucru;

 

Cerinte:

Sa vorbeasca limba germana - un nivel incepator spre mediuSa aiba exprienta in domeniu - min. 2 aniCalificare / Diploma - constituie avantajPermis conducere - consitutie avantaj

 

*daca veniti din Romania, va trebui sa stati in carantina 10 zile sau sa prezentati un test negativ dupa 5 zile de carantina.

 

 

FARA TAXE • COMISIOANE!

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:

☎ 0720 878 151 / 0740 644 175

 

Despre companie

Job4Life si-a inceput activitatea in anul 2012 ca si agentie de recrutare si plasare forta de munca in tara si strainatate. In decursul a mai bine de 6 ani de zile am reusit plasarea cu succes a candidatilor in tari precum: Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Emiratele Arabe Unite, Irlanda, Scotia, Grecia, Norvegia, Cehia, Slovacia si Bulgaria. Agentia noastra a atins multiple domenii de interes precum: Horeca/Hotelier (Vase Croaziera); Medical; Constructii; Logistica & Transport; IT; Service Auto; Industrial. In incercarea noastra de a creste valoarea companiei, am cautat mereu sa avem o gama cat mai diversificata de oferte de munca, astfel incat fiecare candidat sa poata avea sansa unui loc de munca mai bun. In acest scop ne-am decis sa organizam o serie de Evenimente Nationale de Recrutare la care sa participe toti partenerii nostri din strainatate si sa oferim candidatilor sansa de a sta fata in fata cu ei, de a pune intrebari si a le dovedi cum si de ce merita o oferta de munca in compania lor. Agentia noastra organizeaza, de asemenea, periodic Sesiuni de Recrutare pentru partenerii nostri din domeniul Horeca/Hotelier - Vase de Croaziera. Fii sigur ca vei participa si tu pentru a obtine un loc de munca care iti va aduce pe langa castigul de bani si oportunitatea de a calatori, de a vizita cele mai frumoase orase si de a lega prietenii cu oameni de nationalitati si culturi diferite. FARA TAXE • COMISIOANE!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!