Instalatori sisteme de HVAC in Cluj

Firma de ventilatie climatizare angajeaza instalatori cu experienta pentru executarea sistemelor de HVAC (incalzire-racire, ventilatie, climatizare) 
Oferim: salariu atractiv + bonusuri, contract de munca.
Cerinte: experienta, disponibilitate la deplasari.

Daca ai experienta necesara si esti interesat, te rugam aplica la anuntul nostru cu CV.

Despre companie

LM CLIVENTINS SRL este o companie înființată în anul 2005, specializată în sisteme de instalații, ventilație, climatizare și aer condiționat pentru hoteluri, centre spa, mall-uri, magazine, aeroporturi, fabrici, cinematografe, clinici, spitale, clădiri de birouri sau hale industriale. Societatea Cliventins execută instalații de climatizare și ventilație, precum și consultanță de specialitate în domeniul instalațiilor pentru elaborarea celui mai potrivit plan de lucrări în conformitate cu cerințele clienților. Alături de confortul termic și eficiența pe care le asigură în spațiile în care sunt instalate, soluțiile de climatizare și ventilație proiectate de Cliventins sunt eficiente și din punct de vedere energetic. CLIVENTINS – instalații de climatizare și ventilație cu echipamente de la orice furnizor! Experiența de peste 10 ani în domeniul sistemelor de instalații, ventilație și climatizare este dovada calității și complexității serviciilor oferite. Specialiștii Cliventins sunt mereu pregătiți să ofere consultanță în alegerea sistemelor de instalații, alături de exceutarea acestora într-un mod prompt și, în același timp, cu o precizie foarte mare. În final, sistemele de ventilație și climatizare executate de Cliventins au garanția unei rezistențe îndelungate, alături de un raport optim între calitate și cost. Prețurile accesibile, atitudinea profesionistă și flexibilă a echipei Cliventins, cât și eficiența lucrărilor au fost și sunt în continuare elemente ce asigură un număr foarte mare de colaborări, atât cu întreprinderi naționale, cât și internaționale (Ungaria).

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!