Livrator- curier food in Bucuresti

CE VEI FACE?

Te asiguri de preluarea si livrarea comenzilor de produse la standardele de calitate ale brandului ’’LA PLACINTE’’.

Reprezinti compania in fata clientilor din punct de vedere al livrarii produselor si incasarii contravalorii acestora.

Si pentru ca apreciezi munca in echipa, vei fi alaturi de colegii tai si in alte activitati administrative solicitate de superior.

CE ITI OFERIM?

Un contract de munca pe perioada nedeterminata; un venit lunar pe masura eficientei muncii tale, intre 2400 si 4000 lei (compus din salariu fix, bonus si alte venituri), program flexibil in ture astfel incat sa poti sa te si bucuri de familie sau hobby-urile tale, o echipa tanara, dinamica in care ai posibilitati de pomovare.

DE RETINUT! Livrarile se fac dintr-un punct fix, intotdeauna te vei intoarce in acelasi punct, zona de livrare fiind limitata. Colaboram cu cele mai importante platforme de delivery.

CE NE DORIM?

Sa ai o atitudine pozitiva si sa gasesti mereu solutii constructive, sa poti sa te integrezi si lucrezi eficient impreuna cu colegii tai, sa ai un aspect ingrijit, masina personala sau scuter, permis de conducere, sa ne reprezinti cu succes in fata clientilor.

Trimite un CV pentru a putea fi contactat .

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!