Livrator Pizza in Bucuresti, Bucureşti Sectorul 2, Bucureşti Sectorul 6

Livrator cu masina personala sau cu scuterul companiei Permis categoria B (pentru livratori cu masina personala)

Permis categoria A1/A (pentru livratori cu scuterul companiei) Iti propunem un loc de munca stabil cu:

- Tarif fix de 8 lei/ora + 4 lei pe comanda;

- Zona de livrare limitata - poti livra mai multe comenzi pe ora intr-o zona pe care o cunosti foarte bine;

- Pranz asigurat de catre noi (25 lei/zi = 500 lei/luna)

- Bonus de weekend - 5%

Te vrem cat mai mult timp in echipa noastra si oferim bonusuri de vechime dupa primele 6 luni - 100 lei, care creste in concordanta cu vechimea acumulata, pana la 200 lei in primii 2 ani.

Suna acum la 0371785293 pentru a programa o discutie cu noi sau aplica pe aceasta platforma de jouri si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil

Despre companie

Dodo Pizza este o companie neobișnuită. În doar 10 ani am deschis peste 680 de pizzerii în 14 țări, inclusiv în SUA, Marea Britanie, China și Nigeria. Despre noi scriu New York Times și Washington Post, Microsoft filmează reportaje, cifrele noastre continuă să uimească analiștii financiari și fondurile de investiții iar concurenții nu înțeleg cum le reușim. Dodo Pizza România este prima master-franciză a rețelei. În 2014 am deschis primul restaurant în Brașov, unde doi ani am testat și adaptat modelul la piața locală. În aceasta perioadă am acumulat experiență și am început expansiunea pe piața din București. În prezent avem 8 restaurante - 6 în București și 2 în Brașov. Scopul nostru este sa atingem 1 000 000 de Clienți fericiți în fiecare lună!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!