Locuri de munca la abator in Germania in Germania

Sarcinile tale de lucru: prelucrarea / transarea / dezosarea / fasonarea / impachetarea intr-un mediu industrial. Ce oferim? • Contract de munca, card de sanatate - toate formele legale de angajare sunt indeplinite. • Angajare full-time. • Concediu de odihna conform legislatiei. • Cazare contra cost, intre 150 Euro – 250 Euro pe luna, in functie de punctul de lucru. • Transport contra cost, intre 50 Euro – 66.5 Euro pe luna; de la cazare la locul de munca, daca este cazul. • Salariu intre 10.80 Euro – 14.50 Euro brut pe ora. • Evaluarea constanta a performantei si cresteri salariale după 4/8 saptamani confrom grilei salariale din fiecare punct de lucru. • Conditii de munca echitabile si bune. • Locuri de munca sigure, cu un standard ridicat. Va asteptam cu entuziasm in echipa Vion unde succesul nostru depinde de angajamentul si bunastarea angajatilor nostri! Pentru si mai multe detalii referitoare la conditiile de angajare ma puteti contacta pe whatsapp la numarula: +40 744 304 972 Anca-Cristina Fodorea : https://www.vioncareers.com/ro/ https://vimeo.com/384955717/c081b28d4e?fbclid=IwAR0WLK5mpak0-lCPvQ8y1GVPLTFYr_ZkaKCaL5qna-dYziuP086sT-3L80c

Despre companie

Cine suntem? Vion este un producător internațional de carne, produse din carne și produse alternative vegetale, cu locații de producție în Olanda și Germania. Condițiile de muncă echitabile și bune sunt foarte importante în cadrul Vion. Suntem cât se poate de conștienți de faptul că succesul nostru depinde în mare măsură de activitatea, angajamentul, motivația și, desigur, bunăstarea angajaților noștri. Din acest motiv, îi considerăm pe angajații noștri ca fiind, de asemenea, cel mai important capital de afaceri. Pentru aceasta oferim locuri de muncă sigure, cu un standard ridicat. Fiecare dintre locațiile noastre oferă diferite activități de gestionare a sănătății muncii pentru angajați. În cele mai multe locații avem cantine în unitate, care oferă contra cost angajaților noștri o varietate de feluri de mâncare.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!