Logistica , Constructii, Auto, Sudori in Europa in Olanda

Compania de recrutare si plasare a fortei de munca in Olanda ofera locuri stabile de munca in urmatoarele domenii:

-Logistica (lucru in depozit , fabrica )

-Constructii

-Automotive (tinichigii, vopsitori , pregatitori auto )

-Sudori 

                      Se ofera :

*Contract de munca stabil , cazare , asigurare medicala, salariu competitiv  plus transport asigurat in Olanda .

                     Se cere :

*Limba engleza la nivel conversational , seriozitate , punctualitate , disponibilitatea de a se lucra in schimburi,permisul auto se considera un avantaj .

                                                         NU SE PERCEP COMISIOANE !!!

 Contactul de munca este Olandez taxele se platesc in Olanda  asa ca se beneficiaza de toate drepturile pe care un cetatean Olandez le are ex: (alocatie copii, ajutor social , somaj ,etc 

Asteptam cv-ul dumneavoastra pentru a putea lua legatura si a stabili urmatorii pasi spre un loc de munca stabil in Olanda .

 

Despre companie

www.feprecruiting.ro / Jobs4All Nu oferim doar șansa pentru un job mai bun! Oferim șansa pentru o viață mai bună! O viață mai bună incepe cu un job mai bun, un job mai bun începe cu FEP! Mai întâi de toate, CREDEM. Credem în procese de recrutare de bună calitate, care sunt utile tuturor persoanelor implicate. Credem că fiecare persoană este la fel de importantă și că construirea unei cariere înseamnă, de asemenea, construirea unei noi vieți. Ne bucurăm să ajutăm la construirea acelei vieți ideale și dorim să ajutăm cât mai mult posibil. Credem că este important să existe securitate la locul de muncă și perspective care să ajute pe toată lumea să aibă o viață stabilă și corectă. Noi credem că toată lumea poate avea o șansă în îndeplinirea viselor și suntem aici pentru a face acest lucru posibil. Procesul nostru de recrutare pune candidații pe primul loc, deoarece considerăm că este corect din punct de vedere moral să ne interesăm de toate aspectele legate de viitoarele locuri de muncă. De asemenea, ne angajăm să oferim toate potențialele detalii pe care le pot solicita candidații și care să îi ajute în procesul de tranziție către o carieră și o viață mai bună. Iar așa cum credem noi în dumneavoastră, alți candidați au crezut în noi. Am ajutat la construirea atât de multor vieți, încât candidații din trecut ne-au recomandat tot mai mult.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!