Lucrator comercial in bucatarie in Constanţa, Bucuresti, Timisoara

SC NOODLE PACK SRL angajeaza lucrator comercial/lucrator bucatarie pentru punctele de lucru din Bucuresti, Constanta, Cluj-Napoca si Timisoara Experienta nu este necesara (te invatam noi tot in perioada de training), program flexibil (4, 6, 8, 10 ore), mediu de lucru placut, oferim pachet salarial motivant, tichete de masa, bonusuri din vanzari, posibilitate de promovare (sef de tura sau manager), la nevoie oferim cazare.

Candidatul ideal

Detine tehnici bune de comunicare si munca in echipaEste perseverent, dorind mereu sa avanseze profesionalEste atent la detalii si are putere de concentrareEste o persoana pozitiva, zambitoare si placutaDorinta de a avea un job foarte stabil Se integreaza usor in colectiv si este orientat spre un loc de munca de durata (angajam part-time)

Descrierea jobului

Opereaza in bucataria restaurantelor noastre in toate etapele de prepararePregateste materia prima prin operatiuni de decojire, spalare si taiereCantareste fiecare portie si se asigura ca preparatele prezinta calitatile specifice impuse de retetele noastreVerifica stocurile si se asigura ca punctul de lucru este aprovizionatSe ingrijeste de spatiul de munca, intretinandu-l in conditii optime de curateniePreia comenzile de la clientiIncaseaza sumele de bani aferente comenzilor efectuate

Salariu si beneficii:

Salariu motivant peste nivelul mediu Tichete de masaMasa de pranz asigurataBonusuri lunareAvansare in functieCresteri salariale periodice

Te rugam aplica cu CV-ul tau la anunt. IDEAL PERSOANE CANDIDATE CU VARSTE INTRE 18 - 65 DE ANI

Despre companie

Lanțul de restaurante Noodle Pack este un concept unic în România, bazat exclusiv pe rețete de noodle din grâu sau orez. Sloganul nostru este Choose Smart, așa că am creat întregul meniu să se plieze pe necesitățile si dorințele clienților noștri, în așa fel incât să poată face o alegere cât mai potrivită pentru ei și familia lor. O gustare de diferite mărimi (medie, mare), care oferă o încântare pentru orice iubitor de bucătărie asiatică. Fie că este vorba de rețetele speciale de Noodle de grâu sau orez, cu o largă varietate de alegeri cum ar fi vită, creveți, pui Shanghai, Crispy sau Somon, combinațiile de ingrediente îți dau posibilitatea să experimentezi în total peste 30 de rețete diferite. De asemenea, cele 6 sosuri speciale sunt foarte apreciate de clienții noștri, mai ales că acestea pot fi combinate între ele.

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!