Lucrător comercial Logistică - Punct de ridicare comenzi IKEA in Bucuresti

WHO YOU ARE Candidate profile (text) - Default language Vezi lucrurile puțin diferit? Și noi. Credem că ceea ce apreciezi este mai important decât ceea ce spune CV-ul tău. Oferim poziții care te vor provoca și care te vor ajuta să te dezvolți.

Despre tine:
Sarcina principală a unui angajat IKEA este aceea de a maximiza vânzările și profitabilitatea în domeniul său de responsabilitate, utilizând cunoștințele IKEA despre gama de produse, condițiile de pe piața locală și nevoile clienților. Împreună cu mii de colegi din întreaga lume vei ajuta la asigurarea succesului continuu, la nivel global, al Conceptului IKEA - un concept care servește milioane de clienți mulțumiți în fiecare zi.

Pentru rolul de Lucrător comercial Logistică, avem nevoie de câteva dintre cunoștințele și abilitățile tale de bază, iar de dezvoltarea ta în viitor, ne ocupam noi:

• Abilități de organizare și prioritizare a responsabilităților zilnice
• Orientat către lucrul în echipă, comunicativ, adaptabil
• Atitudine proactivă orientată către nevoile clienților
• Cunoștințe de lucru în sisteme PC (recepție/ înregistrare marfă)
• Rezistență la efort fizic, capacitatea de a manipula individual colete de maximum 25 kg
• Disponibilitate de a lucra în ture și în weekend-uri Key responsibilities (title) A DAY IN YOUR LIFE WITH US Key responsibilities (text) Descrierea jobului:

• Manipularea mărfurilor: recepție, descărcare, organizarea în spațiul de depozitare în vederea livrării produselor către clienţi in timp util
• Utilizarea echipamentului de lucru în mod corect, sigur şi eficient, pentru a minimiza riscurile de accidente
• Verificarea cantitativă și calitativă a comenzilor pregătite pentru livrare, conform procedurilor de lucru
• Preia inițiative și propune soluții, împreună cu echipa, pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor Team vision ( title) TOGETHER AS A TEAM Team vision (text) Noi ne întâlnim cu clienții noștri - în magazinele noastre, online, prin catalogul nostru și dincolo de toate acestea. Cunoaștem gama de produse IKEA, piețele locale și nevoile clienților noștri și identificăm permanent modalități noi de stabilire a unor adevărate legături cu clienții noștri, pentru a optimiza vânzările și profiturile. Alături de mii de colegi din jurul lumii, formăm o echipă diversă care lucrează pentru un succes mondial continuu al Conceptului IKEA - un concept care ajută milioane de clienți să creeze o viață mai bună în fiecare zi!

Contact

Datele de contact vor fi vizibile dupa ce veti aplica!

Anunţ expirat
loading...
www.mynextjob.ro folosește cookies. Navigând în continuare, iți exprimi acordul pentru folosirea acestora. Află mai multe Am ințeles!